Oh, ik vind het zo leuk om jullie in spanning te laten! :'D
@ xRidiculus: Misschien had ik er even bij moeten vertellen dat de man een béétje te oud is om haar tweelingbroer te zijn. 8D

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (22)

  • SapereAude

    Ik heb het gevoel dat de onbreekbare eed niet onbreekbaar is... Niet antwoorden, ik wil morgen de rest van het verhaal uitlezen. NU ga ik echt naar bed (en vermoord me als ik vanavond nog een keer reageer, want volgens mij beloofde ik mezelf 8 hoofdstukken geleden al dat ik naar bed zou gaan :$)

    1 decennium geleden
  • KidouYuuto

    geweldig verhaal (H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)

    1 decennium geleden
  • Mylintis

    Ooo, wist je dat ik dat al dacht toen ze begon te vertellen? Dit is echt te spannend, maar gelukkig lees ik het wat later, zodat ik niet ongeduldig hoef te wachten op een nieuw hoofdstukje (:

    1 decennium geleden
  • Rainlight

    Nu zou ze haar "ouders" kunnen verlaten en bij Daniel komen wonen :D
    Natuurlijk nadat ze de waarheid omtrent haar "ouders" aan Perkamentus heeft verteld. En omdat ze zo'n genie is vindt ze ook de oplossing tegen de onbreekbare eed. En natuurlijk is ze heel de tijd samen met Fred(:

    1 decennium geleden
  • Alyne

    kaboem! en nu komen er problemen!:(

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen