Foto bij ~000~ Proloog

Yep niet echt geweldige picture. Ik kon niks vinden. Dit is ook niet echt een geweldig hoofdstuk maarja. Veel plezier:Y).

Als je trouwens dezelfde story maar dan vanuit bellatrix' POV dan moet je bij BellaStrange zijn.

Zo langzaam mogelijk pakte ik mijn hutkoffer in. Het was echt niet te geloven. Bellatrix Lestrange was mijn oma! En het werd nog erger. Ik ging bij haar intrekken. Alleen omdat mijn aardige oom en tante mij het huis uit wilden hebben. Tsja dat ik in een huis vol Deatheaters zou gaan wonen vonden ze alleen maar leuk.

Mijn koffer achter mezelf aanslepend en met Hedwigs kooi onder mijn arm liep ik langzaam van de trap af. De Dursleys zaten aan tafel te eten. Ik mompelde een zachte "dag" en ging naar buiten. Ik had een foto gekregen van Malfoy Mansion en moest er op eigen houtje heen verdwijnselen. Buiten zocht ik een beschutte plek en verdwijnselde.

Op het moment dat ik het huis zag wist ik al dat ik goed zat. De pijn in mijn litteken bevestigde mijn vermoeden, Voldemort was ook binnen. Langzaam liep ik naar de deur. Op het moment dat ik wilde kloppen werd die voor mij open gedaan. Bellatrix stond in de deuropening. Ik mompelde iets dat op "hai" leek, maar Bellatrix keek mij alleen maar vijandig aan.



Het is nog niet zo heel erg goed maarja. als je tips, klachten of whatever hebt zet het gewoon in een reactie.

Reageer (5)

  • JohnSmith

    Bellatrix, de trouwste volgeling van Voldie, je grootste vijand, doet de deur open, en wat zeg je? "Hai"xDomg

    1 decennium geleden
  • Oblivisci

    Leuk!!!

    1 decennium geleden
  • AngelLove1

    XD bellatrix is een oma

    1 decennium geleden
  • Aire

    oma??? XD

    1 decennium geleden
  • Delic

    Oma? O.o Bellatrix als oma, wtf x3
    Maar waarom heeft het Ministerie hem dan laten gaan? Als je weet dat de dood achter dat hek schuilt, loop je toch weg? x3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen