Foto bij #19

Chapter 19.
Het zou leuk zijn als jullie misschien mensen aanzetten om dit verhaal te lezen, haha. En neem ondertussen ook een kijkje bij mijn Fred Weasley story! ;D

Het feestje liep ten einde en Fred en George hielpen nog om de Grote Zaal op te ruimen. Als de tweeling de deur uit was, pakte Draco Maria haar hand.
"Kom, voor Filch ons ziet." Ze liepen samen naar buiten en blijkbaar gingen ze naar de kerkers. Draco had nog steeds Maria's hand vast en hij leidde haar. Plots stonden ze voor een deur en Draco zei: "Serpentsortia." Blijkbaar had hij Maria naar de leerlingenkamer van Slytherin geleid. Niemand was nog in de kamer. Ze gingen een trap op naar wat blijkbaar de jongensslaapzalen waren en Draco opende een deur, het was zijn kamer. De kamer was donker, maar toen Draco met zijn toverstok zwaaide, veranderde de donkere kamer in een kamer vol met kaarsen. Hij mompelde iets en er vlogen bloemblaadjes uit zijn toverstok.
"Draco..." Hij legde zijn vinger op Maria's mond.
"Wat vind je ervan?"
"O, ik vind het super. Ik ben gewoonweg sprakeloos." Draco ging op zijn bed zitten.
"Wil je dat ik blijf slapen?" vroeg Maria. Draco knikte verlegen.
"Ik heb wel geen pyjama bij." Ze beet op haar lip.
"Hoeft ook niet." Voor Maria nog iets kon zeggen, nam hij haar en trok hij haar op het bed. Ze plofte op het bed en Draco ging op haar zitten en begon haar te kussen. Maria kreeg het warm want haar kleedje was van fluweel. Draco leek dat te merken, maakte de rits open en hielp haar om het kleed uit te doen. Daar lag ze dan met alleen haar nog ondergoed aan. Nu moest Draco er ook eraan geloven. Maria nam Draco bij zijn hemd en begon dat open te doen. Hij had nu alleen z'n boxershort aan. Wat is hij knap, dacht Maria. Het beloofde een geweldige nacht te worden.

Reageer (1)

  • Elite

    hehe snel verder (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen