Foto bij • But I hate to say this, I'm stuck on lovin' you, so I pretend that I don't care.

Ik word vrolijk van jullie leuke reacties :3
Enjoy reading (:

'Ga je met me mee, Whit?' Ik schrok van zijn vraag. 'Ik wil je bij me hebben, ik mis je', zei hij zachtjes tegen me. En met die woorden was ik om, ik ging met hem mee. Snel zei ik tegen Demi dat ik naar huis ging en m'n moeder sms'te ik dat ik bij Demi bleef slapen, nu maar hopen dat ze Demi niet zou bellen.
Ik pakte Alex zijn hand beet en samen liepen we door de kou naar zijn huis toe. Ik voelde mijn maag kriebelen en ik wist dat wat ik ging doen fout was, maar het voelde o zo goed.
Alex opende de deur van zijn kamer en liet me voorgaan. Er hing een beetje een ongemakkelijke sfeer in de kamer en geen van beide zei wat. 'Leuke kamer', mompelde ik wat. Leuke kamer? Was dat het beste wat je kon bedenken Whitney? Leuke kamer, kom op dat is nog erger dan helemaal niets zeggen. 'Dankje', zei Alex wat ongemakkelijk terwijl hij met z'n hand door z'n haren ging. Ooh wat was die jongen toch sexy.
Alex pakte zijn akoestische gitaar erbij en hij sloeg de akkoorden van I'm lost without you van Blink 182 aan en begon hij te zingen, zoals hij ook bij het optreden had gedaan. 'I swear that I can go on forever again. Please let me know that my one bad day will end. I will go down as your lover, your friend. Give me your lips and with one kiss we begin' Alex was prachtig, hoe hij zijn gitaar bespeelde en hoe hij zijn ogen sloot terwijl hij zong. 'Ik zong het voor jou Whit', fluisterde Alex zachtjes. Alex zette zijn gitaar weg en ik liep naar hem toe. 'Ik hou van je Alex', zei ik zachtjes. Ik zei dit echt te vaak, maar ik wou het zeggen, ik moest het zeggen. Ik hield echt van hem.
Alex streelde liefkozend met zijn handen door mijn lange haren heen, terwijl ik luisterde naar Alex z'n gelijkmatige ademhaling en hartslag. Ik was blij dat Alex niet naar mijn hartslag kon luisteren, want mijn hart maakte overuren. Ik wist niet hoelang we hier al zo lagen, maar het kon nooit meer dan een uur zijn. Eigenlijk waren ik en Alex samen op zijn bed gaan liggen in de stilte. We spraken niet tegen elkaar we genoten gewoon van elkaars aanwezigheid.
Ik drukte mijn lippen op die van Alex en we hielden ons verder niet in. Alex zijn handen waren overal en de mijne ook. Toen we beide naakt waren en Alex in me kwam ging er een gevoel van geluk door me heen.
Ik drukte mijn lippen op Alex zijn voorhoofd. 'Wakker worden schoneslaapster', fluisterde ik in zijn oor. Alex kreunde wat en rekte zich uit terwijl er een gelukzalige glimalch op z'n gezicht verscheen, maar die verdween al snel weer en Alex leek lichtelijk in paniek. 'Kut, Whit, je moet gaan, Dana kan hier elk moment zijn' Met tegenzin stond ik op er trok ik m'n kleding weer aan, waarna ik de kamer uitliep en het huis uit stormde. Ik was zo boos op mezelf, op het feit dat ik er weer ingetrapt was. In de verte zag ik Dana aan komen lopen en ik kon het eigenlijk niet laten om een kut opmerking te maken, maar ik hield me in. 'Doe gewoon alsof het je niets uitmaakt, Whit', sprak ik mezelf toe.

Reageer (2)

  • mrsVerbeek

    (H)(H)(H)(H)

    1 decennium geleden
  • Suiren

    Toen we beide naakt waren en Alex in me kwam ging er een gevoel van geluk door me heen.
    -ging stuk-

    Dat was even een droge zin, haha :'D IK BEN VROLIJK, AL DE HELE FUCKING DAG. Ik fietste met een vriendin naar school en toen we er bijna waren begon ik hardop 'Just the way I'm not' te zingen en helemaal vrolijk meedeinsen en toen heb ik hem de hele dag in mijn hoofd gehad en als ik hem dan zong werd ik helemaal vrolijk dus dat heb ik de hele dag door xd.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen