Foto bij Wie is cat?

Even wat achtergrond info over cat.

Caterina Magdelena Constansa Maria de Pontieré 1995 - heden

Lief dagboek,

Even voor de duidelijkheid ik heet cat en dus niet zo als mijn moeder net even fijn heeft opgeschreven Caterina Magdelena hupeldeput val over je uhh never mind. Het is 25 december beter bekend als kerst en vandaag heb ik dit dagboek van mijn moeder gekregen, ik denk niet dat ik het vaak zal gebruiken, ik ben niet zo'n schrijver ik teken liever wat ik zie wat ik niet zie wat ik wil zien. Maar misschien dwaal ik nu te veel af.

Ik ben 16 een geweldige leeftijd zou je denken maar veel is er voor mij niet verandert, toen ik 14 was, kwam ik met het geweldige idee dat als ik niet zou roken en drinken mijn moeder mijn rijbewijs zou betalen. Geniaal dacht ik, nu ik uit ga met mijn vrienden ben ik weer de stumper die niet drinkt, als iedereen buiten staat te roken sta ik er of een beetje bij of blijf ik alleen binnen, niet echt geweldig dus.

Verder ga ik nog naar school, maar of daar nu veel over kan vertellen.
Niet dat het niet leuk is ofzo ik van er alleen een beetje buiten, ik hoor er bij en ook weer niet. Erg vaag haha. Misschien vertel ik daar nog wel een keer over, als ik ooit nog schrijf.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen