Juni – 2011
De zon scheen hoog aan de hemel en zorgde ervoor dat Olivia tintellingen op haar huid kreeg, geen pijnlijke tintellingen, maar van die zachte. Olivia was er dol op, haar zonnebril stond op haar neus en eventjes waagde ze het om in de zon te kijken.
      “Je weet toch dat recht in de zon kijken niet goed is voor je ogen?” een jongen met bruine ogen en een paar krullen zijn haar keek Olivia aan. Verbaasd draaide Olivia zich om.
      “Dat weet ik. Goed om je te zien” ze sloeg haar armen rond Liams nek.
      “Ook goed om jou weer te zien” zijn handen legde hij op haar onderrug zodat hij haar tegen zich aan kon trekken. “Ik denk dat Louis je wel graag wilt zien”
      “Dat denk ik ook” Liam sloeg zijn arm over haar schouders heen en trok haar tegen hem aan. Samen wandelde ze de weg af en niet veel later stonden ze op het strand. Een paar meter verderop stonden wat stoelen in een kringetje. Zeven van de tien stoelen waren in genomen door drie meisjes en vier jongens.
      “Kijk is wie ik bij heb?” Liam trok Olivia nog steviger tegen zich aan. De jongens en meisjes draaiden zich om.
      “Olivia” Louis stond op en trok haar uit Liams armen zodat hij haar in een strakke omhelzing kon trekken. “Ik wist niet dat je kwam” hij drukte een kus op haar voorhoofd en trok haar toen weer tegen zich aan. “Waarom heb je me niets laten weten?”
      “Ik wou je verrassen”
      “Waarom wist Liam het wel?”
      “Omdat ik toch iemand nodig had om me naar hier te brengen?”
      “Ze vindt me gewoon stiekem leuk en hoopte dat er hier door een relatie zou komen” Liam grinnikte zodat Olivia hem porde en met haar ogen draaide.
      “Neen, niet omdat ik Liam leuk vind, maar omdat Harry het zou verklapt hebben en Liam was de eerste die ik vast kreeg van de andere drie” zei ze snel nadat ze Louis’ opgetrokken wenkbrauw zag. “Ik vind Liam niet leuk, nou ja jawel. Maar gewoon als vriend” Louis keek wantrouwig van haar naar Liam en weer terug.
      “Zolang dat zo blijft ben ik blij” hij trok haar mee naar de rest van de jongens.
      “Olivia dit zijn onze love interests in onze videoclip” Louis stelde haar voor aan de drie meisjes. Alle drie kijken ze Olivia glimlachend aan voor ze weer met elkaar beginnen te praten in hun typisch Amerikaans taaltje.
      “Krijg ik geen welkomsknuffel meer?” Harry stond, met zijn handen in zijn zij, recht voor Olivia’s neus haar verontwaardigd aan te kijken.
      “Natuurlijk wel” zodra de woorden haar mond uit waren trok Harry haar in een stevige omhelzing. Zijn geur drong haar neusgaten in en ze kon niet zeggen dat die slecht rook, integendeel.
      “Nu is het mijn beurt” Zayn trok Harry en Olivia uit elkaar zodat hij haar ook op zijn beurt kon omhelzen, gelukkig op een iets rustigere manier. Niall, die onder tussen ook recht was gaan staan, bekeek zijn vrienden en Olivia van op een afstandje. Een raar gevoel borrelde op in zijn buik elke keer als Olivia een van de jongens knuffelde, natuurlijk wou hij ook een omhelzing van haar krijgen. Het enige probleem was dat hij helemaal niet zo zelfzeker was van zichzelf en het daarom niet durfde vragen.
      “Krijg ik ook een knuffel van jou?” Olivia had haar armen open gespert in Nialls richting, een glimlach verscheen op de jongen zijn gezicht. Ik nog geen drie grote passen was de afstand tussen hen overbrugt en kon hij haar in zijn armen sluiten. De geur van bloemen kwam in zijn neusgaten terecht en haar haren voelden zacht aan op zijn gezicht.
      “Hoe is het met je?” met tegenzin liet Niall Olivia los zodat hij naar haar gezicht kon kijken. Hij kon de pretlichtjes in haar ogen zien schitteren.
      “Goed, met jou?”
      “Ook goed, dank je” ze keek hem nog eens glimlachend aan voordat ze zich neer zette in een van de stoelen. De drie meisjes, die figureerde in de video clip, keken haar voorzichtig aan. Niall zette zich naast Olivia.
      “Hoe lang zijn jullie al samen?” Madison, een van de love intrests, keek naar Niall en Olivia.
      “Hoe bedoel je?” Olivia trok haar wenkbrauw op.
      “Wel, hoe lang zijn jij en Niall al een koppel?”
      “We zijn niet samen” Olivia glimlachte.
      “Oh, sorry” Madison kreeg een licht rood kleurtje op haar wangen voor ze zich weer omdraaide naar haar vriendinnen.
      “Dacht ze nu dat jullie iets hadden?” Louis zette zich langs Olivia’s andere kant neer. “Jullie hebben toch niets, of wel?” hij keek Niall doordringend aan, deze blik verdween pas toen Olivia haar hand op Louis’ arm legde.
      “Nee, we hebben niets. Je moet je geen zorgen maken, ik ben nog steeds single” Louis knikte kort en begon toen over de video clip te praten. Hij vertelde wat we al gedaan hadden en wat we nog moeten doen.
      “En straks gaan we topless de zee in” bij Louis verscheen er een glimlach op zijn gezicht. Hij was er veel blijer om dan Niall, deze wou namelijk echt niet met bloot bovenlijf in de clip komen. “Nou ja, niet iedereen is er blij om” Louis knikte in Nialls richting.
      “Hoe bedoel je?” Olivia’s ogen vestigde zich nu op Niall.
      “Hij wilt het niet echt”
      “Waarom niet?”
      “Heb je mijn lichaam al is gezien?” het was er uit voordat Niall er erg in had.
      “Ja, maar je antwoord niet op mijn vraag. Waarom niet?” een spontante glimlach, en twee rode kaken, verschenen op Nialls gezicht.
      “Dank je”
      “Ik vertel enkel de waarheid” Louis kon er niets aan doen en moest ook glimlachen. Hij kon zien dat Niall zich echt niet comfortabel voelde om in bloot bovenlijf te moeten rond lopen maar hij kon ook zien dat Niall helemaal opfleurde bij Olivia’s woorden. Dat laatste was natuurlijk het gene waar hij om moest glimlachen.
      “Ik ga even bij de rest kijken” Olivia knikte en draaide zich toen een beetje meer naar rechts zodat ze met Niall, die nog altijd rode kaken had, kon praten.

Hey! Ik kom, nog eens, melden dat ik een nieuwe story heb (: Dezelfde als ik in het vorige deel gepromoot heb maar ik kan nu zeggen dat de eerste twee hoofdstukjes online staan (: Lovely Ga kijken ^^
Ps: ik HOU van reacties ^^

Reageer (4)

  • GossipGirl21

    Swwoooeeeeppieee : D

    6 jaar geleden
  • Unusual

    Wat een ontzettende leuke foto :Y)
    En waarom wil Niall niet gewoon zonder shirt? Zo slecht kan het toch niet zijn?
    En wanneer krijgen die twee nu wat, want Niall wil wel. Maar Olivia doet misschien wel een beetje dwars... x3

    <3

    1 decennium geleden
  • Emerences

    Aw.... Cute Niall:D

    1 decennium geleden
  • theguardian

    YAAY.
    Snel verder x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen