“Ik denk dat Niall verliefd aan het worden is op je beste vriendin” Harry nam nog een hap van zijn ‘Leo’ voor hij verder ging. “Ben jij daar blij mee?” Louis haalde zijn schouders op, hij kon het moeilijk verbieden dat Niall verliefd werd op zijn beste vriendin. Hij moest eerlijk zijn, hij had liever dat geen enkele jongen op Olivia viel maar dat zou heel erg onwaarschijnlijk zijn.
      “Liever dat Niall op haar verliefd wordt en zij op hem dan dat ze op een of andere gek verliefd wordt”
      “Zoals wie?”
      “Jij mischien” Louis stak speels zijn tong uit in Harry’s richting. Hij had Olivia ooit horen zeggen dat als hij homo zou worden hij het zeker moest proberen met Harry, ze vond Harry en Louis namelijk perfect bij elkaar passen. Louis grinnikte om de gedachte.
      “Zijn jullie klaar? De volgende take wordt opgenomen” een man, die een afschuwelijk Hawaï-hemd droeg, wees naar een plaats een paar meter verder op.
      “Kom Niall” Liam trok Niall mee weg, zonder dat deze laatste nog iets tegen Oliva kon zeggen. “Je mag je niet laten afleiden door een meisje hè” Liam sloeg zijn arm rond Nialls schouder zodat ze makkelijk naar de plaats konden wandelen.
      “Hoe bedoel je?”
      “Komaan Niall, het is toch duidelijk dat je haar leuk vind?” pretlichtjes branden in Liams ogen. Is het duidelijk?
      “Liam heeft gelijk” Zayn dook langs Nialls andere kant op en een grijns stond op zijn gezicht. “Ik denk dat zij de enige is die het niet door heeft” Zayn schudde zijn hoofd en wierp een blik op Olivia, die samen met Louis mee wandelde. “Ik moet zeggen dat je niet slecht gekozen hebt” Niall gaf hem een por tussen zijn ribben.
      “Concentreer jij je maar op Rebecca” Zayn stak zijn handen in de lucht, als teken van ‘overgave’.
      “Volgens mij is er iemand jaloers” mompelde Zayn nog, voordat hij een spurtje trok en op Harry’s rug sprong waardoor beide jongens vielen en in het zand terecht kwamen.
      “Zayn! Nu zit er zand in mijn haar” verwoed probeerde Harry het er uit te krijgen.
      “Moet ik helpen?” Olivia ging op haar tippen staan en probeerde er al het zand uit te krijgen. Dankbaar keek Harry haar aan.
      “Dank je wel” Harry plantte een kus op Olivia’s wang, stak zijn tong uit haar Zayn en huppelde toen verder.
      “En dat is jouw beste vriend?” Olivia trok haar wenkbrauw op en keek Louis met een grijns aan. Louis knikte en haalde zijn schouders op.
      “Komen jullie nog?” Liam, Niall, Zayn en Harry zaten al op de boomstronk.
      “We zijn daar” Louis’ vingers vlochten zich rond die van Olivia en trok haar mee tot aan de boomstronk. “Ik denk dat je het beste bij de regisseur gaat zitten” Louis wees op een van de mannen die een paar meter verderop stonden.
      “Die knappe?”
      “Olivia! Zo mag je niet denken, mannen zijn geen lustobjecten” verbaasd keken de andere jongens Louis aan.
      “Rustig Louis, ik zal niets doen” Olivia glimlachte en drukte een kus op Louis’ wang voordat ze zich een weg naar de mannen baande en ze zich voor stelde.
      “Waar ging dat over?”
      “Olivia vind onze regisseur knap”
      “En daarom zeg jij dat mannen geen lustobjecten zijn?”
      “Ja, als ik een meisje na kijk op straat en er dan over begin te praten zegt zij altijd dat vrouwen geen lustobjecten zijn, dus dan moet ik dat toch ook over mannen zeggen?” Harry schudde zijn hoofd, Louis was echt een overdrijver.
      “Wat?”
      “Niets Louis, niets” Harry klopte eventjes op Louis’ schouder voor hij recht stond en op zijn plaats ging staan. De klanken van ‘What makes you beautiful’ vulden zijn oren en een glimlach verscheen spontaan rond zijn lippen.

Hopelijk vinden jullie die story nog goed (: Ik hou van reacties ^^
Ps: Het eerste hoofdstuk is al 99 keer glezen ^^

Reageer (5)

  • GossipGirl21

    Supppeeerrrr hoor

    6 jaar geleden
  • StylesSquad

    VERDER JIJ <3 x

    1 decennium geleden
  • Unusual

    Mannen zijn geen lustobjecten x'D Haha, echt wel. Sorry Louis, ik ben het niet met je eens :Y)
    Maar wanneer verklaard Niall Olivia nou de liefde? Ze moet toch echt gaan inzien dat die jongen helemaal verliefd op dr is. En Niall moet zichzelf bij elkaar rapen en het gewoon durven vertellen^^
    <3

    1 decennium geleden
  • Emerences

    Ik ken een liedje en die gaat zo;)

    Snel veerdeer, snel veerdeer! Drie maal in de ronde van je hop sa sa. Ga veeerdeer! Ga veeerdeeer! Drie maal in de ronde van je hop sa sa;)
    (Nee, ik ben niet levenloos(A))

    1 decennium geleden
  • theguardian

    Snel verder xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen