“En, en, en? Wat vind je van het liedje?” als een hyper konijn sprong Louis op en neer recht voor Olivia.
      “Heel erg goed” Olivia moest glimlachen om Louis’ gestuiter.
      “Had je het nog niet gehoord?” verbaasd keek Niall Olivia aan. Deze schudde haar hoofd waardoor haar haren wat verschoven.
      “Louis had het nog niet voor me gezongen, dit was dus de eerste keer dat ik het liedje hoorde”
      “Stoute Louis, dat je het liedje nog niet gezongen hebt voor je beste vriendin” Zayn schudde zijn hoofd. Louis besteedde geen aandacht aan Zayns opmerking maar vloog Olivia rond de nek.
      “Ik ben blij dat je het mooi vind” fluisterde hij in haar oor. Als Olivia het liedje niet goed gevonden had was het voor hem ook niet meer goed geweest. Olivia’s mening was dan ook zeer belangrijk voor hem. Dat gelde niet alleen voor muziek enz maar ook voor zijn vriendinnen. Als Olivia Hannah niet leuk gevonden had had hij waarschijnlijk nooit iets met haar gehad.
      “Jongens, volgende scène” de regisseur maakte teken met zijn hand dat de jongens hem moesten volgen.
      “Welke scène is het nu?”
      “De scène waar Niall tegen op kijkt” Olivia keek rechts van zich en zag hoe Niall nog eens zuchte. “Hey, het komt wel goed” Liam sloeg zijn arm achter Olivia door zodat hij een schouderklop aan Niall kon geven.
      “Tuurlijk, voor jou wel. Jij hebt mijn lichaam niet” Nialls ogen waren op de grond gericht, waarom was hij ook al weer zo onzeker?
      “Jouw lichaam is even goed als dat van Liam” Olivia sloeg haar arm rond Nialls middel en keek omhoog naar zijn gezicht. “Misschien is het jouwe zelfs beter” Niall kreeg een klein glimlachje op zijn gezicht, natuurlijk deed het hem goed deze woorden uit Olivia’s mond te horen. Maar dan nog, er zouden duizenden meisjes zijn die hem niet mooi vonden.
      “Ik ga even al naar Zayn” Liam liet Niall en Olivia alleen achter. Olivia was waarschijnlijk op dit moment een van de enige mensen die Niall gelukkiger zou krijgen. Aangezien ze een meisje was en Niall iets om haar gaf.
      “Jongens zouden jullie allemaal naar hier willen komen?” Niall zuchte eens diep.
      “Het komt wel goed” Olivia lachte eens bemoedigend naar hem.
      “Ik hoop het”
      “Oké, de scène die nu opgenomen word is de scène waarin jullie,” de man wees naar de jongens, “allemaal het water in gaan. Jullie mogen kiezen met bloot bovenlijf of met T-shirt. We willen jullie natuurlijk niets verplichten. Oké, dat was het. Maak jullie klaar, binnen twee minuten beginnen we te filmen” de man stapte van zijn krukje af en wandelde vervolgens naar de camera’s om alles nog eens na te kijken.
      “Ik zei toch dat het goed ging komen” Olivia porde Niall, die een glimlach op zijn gezicht had, tussen zijn ribben en keek hem met een stralende glimlach aan.
      “En hoe wist jij dat? Vrouwelijke intuïtie?”
      “Hmmm, een soort van”
      “Je bedoelt dat dit al lang vast lag?” een denkrimpeltje verscheen in Nialls voorhoofd.
      “Ja, dat denk ik. Ik weet het, mijn gedachten zijn raar”
      “Iedereen gelooft waar hij of zij in wilt geloven”
      “Dat is waar”
      “Olivia, laat die arme jongens nu eens los dat hij verder kan gaan werken” Louis pakte Olivia op, zodat haar arm van Nialls middel geleed, en zette haar twee meter verderop weer neer. “Je bent niet goed voor hem, straks is hij er met zijn hoofd niet meer bij”
      “Waarom zou hij er met zijn hoofd niet meer bij zijn?”
      “Omdat jij dat in zijn gedachten zit” Louis gaf een tik op Olivia’s neus voor hij zich lachend omdraaide en met de jongens plaats ging nemen in de zee. Zayn keek eerst een keer vies naar het water, hij kon niet begrijpen dat mensen het leuk vonden om in te zwemmen, maar werd vervolgens door Liam mee getrokken. Vier jongens met bloot bovenlijf en eentje met T-shirt wandelde het water in.
      “Klaar? Actie!” de muziek begon weer te spelen en alsof ze nooit gestopt waren begonnen de jongens mee te zingen.

Speciaal voor iedereen die naar Nederland is op 1D te 'meeten' (:

Reageer (5)

  • GossipGirl21

    Briljaaaaantt :)

    6 jaar geleden
  • StylesSquad

    AWW I REALLY LOVE IT :3
    everything, hoe je schrijft, de jongens dat er in mee doen, Olivia. I love it love it loveit
    dat er maar snel iets tussen Olivia & Nialler gebeurt ja ;D
    snél verder <3 x

    1 decennium geleden
  • Unusual

    Waarom ben jij niet online O.o x'D Nee, grapje.
    Ik vind Olivia en Niall wel lief samen. Zoals ze bij hem blijft en hem een soort van moed in probeert te praten. Dat is wel super lief!
    Niall en Olivia moeten gewoon zeggen wat ze voor elkaar voelen en dan boem bats de eerst zoen^^ Daar wachten we allemaal op!
    <3

    1 decennium geleden
  • theguardian

    YAAAY.
    snel verder x

    1 decennium geleden
  • Kjelaney

    Geweldig! <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen