“Louis, waag het” Olivia had één hand voor zich uitgestoken zodat ze Louis op afstand kon houden.
      “Wil je dan geen knuffel hebben van mij?” de woorden kwamen er zielig uit maar toch stond er een grijns op zijn gezicht.
      “En dan nat worden? Neen dus, ga je maar eerst afdrogen” Harry smeet een handdoek op Louis’ hoofd en grinnikte.
      “Je moet echt je woorden beter leren uit te kiezen, Olivia”
      “Viezerik” mompelde ze maar kon het niet laten om te glimlachen. Harry’s perverte trekjes hoorden nu eenmaal bij hem.
      “Wil je me dan nu knuffelen?” Olivia spreidde haar armen en nog geen seconde later stond Louis er al tussen. “Wat ben je toch een schatje” zonder om haar toestemming te vragen pakte hij haar op en gooide hij haar over zijn schouder.
      “Louis! Zet me neer”
      “Neen” op zijn dode gemak wandelde Louis, met Olivia op zijn schouders, een paar meter verderop zodat ze op gehoorafstand stonden van de jongens, die om Olivia’s verwoede pogingen om los te raken aan het lachen waren.
      “Zet me neer, Louis. Als je me nu niet neer zet” niet veel later voelde ze weer het warme zand tussen haar tenen. “Wat is er?”
      “Ik wil met je praten, alleen” hij zette zich neer in het strand en ging nog eens met de handdoek door zijn haren heen. “Ga zitten” hij knikte naar de plaats naast hem.
      “Waarover wil je praten?” Olivia begreep helemaal niet wat er met Louis aan de hand was. Louis staarde voor zich uit.
      “Het klinkt misschien heel erg raar en vaag” Louis grinnikte. “Maar als je ooit iets krijgt met een van mijn vrienden,” Louis knikte in de richting van Zayn, Niall, Liam en Harry die samen voetbal aan het spelen waren ,”zorg je er dan voor dat ze niet gekwetst worden? En, zorg er dan ook voor dat jij niet gekwetst wordt. Dat laatste is misschien nog het belangrijkste”
      “Waarom vertel je me dit?” Louis was altijd wel bezorgd geweest om Olivia, haar eerste vriendje was bang geweest van Louis.
      “Gewoon” Louis haalde zijn schouders op. Hij moest nu toch niet aan Olivia gaan vertellen dat Niall waarschijnlijk iets voor haar voelde? “Er zitten jongens tussen waar jij op zou vallen” Louis keek Olivia glimlachend aan.
      “Dat is waar” haar wangen kleurden rood. “Maar ik ben niet voor iemand gevallen”
      “Nog niet” Louis stond weer recht en klopte het zand van zijn broek af. “Het is eigenlijk best gênant om hier over te moeten praten” Olivia knikte en stond ook recht.
      “Een klein beetje wel” ze pakte Louis’ hand vast en gaf er een kneepje in. “Maar het toont wel dat ik belangrijk voor je ben” ze glimlachte.
      “Dat ben je altijd al geweest” Louis drukte en kus op Olivia’s kruin en wandelde dan samen met haar weer naar de jongens. “Welke scènes moeten we nog doen?”
      “Enkel de scènes bij het kampvuur, maar die moeten straks pas opgenomen worden als het donker is. dus we zijn vrij” Zayn grijnsde.
      “Wat gaan we dan doen?”
      “De meisjes wouden ons wel een rondleiding geven in het kleine stadje. Een paar kilometer hier vandaan” antwoorde Harry op Louis’ vraag. Zo gezegd zo gedaan. Vijf minuten later waren ze verspreid over twee auto’s. De drie meisjes reden op kop en Louis, die de andere auto bestuurde, reed met de jongens achter hen aan.
      “Louis, ik denk dat je best wat sneller mag rijden” Olivia wierp een blik op de snelheidsmeter.
      “Hoe bedoel je?”
      “Je rijdt 30 kilometer per uur, je mag hier 70 kilometer per uur rijden”
      “Oh” voorzichtig duwt hij het gaspedaal nog iets harder in.
      “Nog sneller Louis”
      “Het is moeilijk om aan de foute kant van de baan te rijden hoor” het puntje van Louis’ tong hangt uit zijn mond.
      “Nou eigenlijk rijden wij in Engeland aan de foute kant van de weg, de meeste mensen rijden aan de rechter kant” bemoeide Liam zich in de discussie van Olivia en Louis.
      “Wijsneus” mompelde Louis maar drukte dan het gaspedaal toch nog iets harder in zodat ze nu 50 kilometer per uur reden, iets waar Olivia wel mee kon leven. Alles was beter dan die 30 kilometer per uur die ze er voor reden.
      “We zijn er!” als een gek sprong Harry het busje uit. Olivia schudde haar hoofd.
      “Je bent gek Styles” mompelde ze.
      “Dat weet ik, dat weet ik. Louis zegt datzelfde zinnetje elke avond tegen me voordat we gaan slapen. Het is duidelijk dat jullie vrienden zijn” Harry kneep eventjes in Louis’ wang.

Reageer (4)

  • GossipGirl21

    Yyeeeaaaahhhh super

    6 jaar geleden
  • Upendo

    Oke, Niall heeft een ananas in zijn handen?O_O

    1 decennium geleden
  • StylesSquad

    LOVE IT !
    snél verder ;D x

    1 decennium geleden
  • Unusual

    Zo vind ik Louis wel lief! Niet in die filmpjes, dan vind ik hem niets. Maar in jouw verhaal vind ik hem super lief!
    En Olivia is ergens ook zo lekker down to earth. Alles komt wel naar haar toe. Ze reageert ook steeds zo lekker nuchter. Heerlijk. Geen meisje met kapsones of iets. Gewoon een normaal meisje!
    <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen