Foto bij 1. A smile upside down.

Dit verhaal is mijn (fictieve) versie van Pukkelpop.
Onthou: hoe het hier omschreven staat, is niet hoe het echt is gegaan.

Hieronder, al bij het hoofdstuk, heb ik 2 links geplaatst. Als je hierop klikt, vind je vanalle info over Pukkelpop. Eén link zijn sites, de 2de link zijn foto's.

Voor degenen die niet weten wat Pukkelpop is: dit is een 3-daags festival in Kiewit/Hasselt, in Limburg, België, waar je, als je wilt, 's nachts kan blijven slapen in je eigen tent op de camping. Banden van overal op de wereld (ja, echt overal!) komen er optreden. Daar komen dus velen op af, ook van overal. Ieder jaar komen er 60.000 tot 70.000 mensen (of meer), van alle leeftijden. Vooral tieners vanaf 14 à 15 jaar zijn er te vinden. Dit jaar was er een zware storm. Podia en tenten zijn ingestort. Op één eettentje is een dikke boom omgevallen, daar zijn mensen onder andere overleden. Ook op de camping is er een dode gevallen. Tot nu toe zijn er 5 doden, 7 zwaargewonden en 140 lichtgewonden. Ook is er een meisje dat heel zeker verlamd gaat zijn voor de rest van haar leven. Bid voor alle families en de slachtoffers zelf alsjeblieft.

Hier is mijn zelf geschreven versie <3
Mijn beste vriendin/zusje was daar, gelukkig heeft ze niks.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • HachiBu

    Ohmygod, zo mooi! <3

    1 decennium geleden
  • Jisung

    Supermooi! <3
    Meer weet ik echt niet te zeggen...

    1 decennium geleden
  • Frodo

    Awh ergheid ): echt alles kwam terug toen ik je tekst las... Het was verschrikkelijk. Op een bepaald moment, toen mijn papa en ik uit de tent waren en stonden te schuilen tegen de rand van zo'n eettentje zagen we een huilende vrouw haar man omhelzen en toen wisten we dat er doden waren. Echt afschuwelijk om te zien. 60000 mensen, die verward rondlopen, alsof ze nog niet tegoei beseffen wat er aan de hand is. Iedereen had een soort van verdoving over zich heen.

    Prachtig geschreven zusje<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen