In de auto beginnen de weeën te komen. Hard knijp ik in de stoel en probeer een kreun te voorkomen. ‘Gaat het nog?’ Ik schud mijn hoofd. ‘De.. de weeën zijn begonnen.’ Bezorgt kijkt Angelina mij aan. ‘Heeft iemand geprobeerd Cris te bereiken?’ ‘Nog niet, dat probeer ik in de pauze.’ Zegt Fernando lief. ‘Dankje!’ De weeën komen nu al sneller, het gebeurt deze keer vast heel snel. Na ongeveer tien minuten zijn we bij het ziekenhuis. Angelina is een rolstoel halen zodat ze mij zo naar binnen kunnen brengen. Alsof ik gehandicapt ben! Maar het is natuurlijk wel lief.

De weeën komen nu om de minuut en mijn ontsluiting is bijna genoeg om te gaan persen. Christiano is er nog niet. Hij moest regelen dat ie weg kon en is nu onderweg, waarschijnlijk nog in zijn wedstrijdoutfit. De zuster komt binnen om nog een keer naar mijn ontsluiting te kijken. ‘Ik ga de gynaecoloog roepen.’ ‘Maar.. maar mijn man is er nog niet!’ ‘We zullen toch echt moeten beginnen mevrouw.’ Ik zucht diep. Ik wil niet weer in mijn eentje bevallen. De gynaecoloog komt binnen en zet alles klaar. ‘Zo, bent u er klaar voor?’ ‘Ja, alleen..’ Cristiano komt hijgend binnen stappen. ‘Ja nu ben ik er klaar voor.’ De zuster neemt Cristiano mee om hem snel wat ziekenhuiskleding aan te laten trekken. Ze komen binnen en dan begint het.

Na een kwartier persen is het zover. Onze kleine prinses, Estela, is geboren. Gelukzalig zitten ik nu met Estela in mijn armen op bed. Cristiano is onze ouders aan het bellen en Fernando en Angelina zijn net weer naar huis. Vannacht moeten we nog in het ziekenhuis blijven en morgen mogen we naar huis! Cristiano komt de kamer in, met zijn wedstrijdoutfit, en komt naast ons zitten. Hij heeft de hele tijd al een lach op zijn gezicht. ‘Je stinkt naar zweet.’ Zeg ik lachend. ‘Ja wat denk je dan, ik kom het veld af en wordt gebeld dat mijn vrouw ligt te bevallen. Dan ga ik niet eerst nog douchen en omkleden.’ Zegt hij nu ook lachend. Hij drukt een kus op mijn lippen. ‘Ik hou van je.’ Fluister ik. ‘Ik ook van jou.’ Voorzichtig geef ik Estela aan Cris. ‘Hallo prinsesje.’ Een nog grotere glimlach vormt om zijn lippen.

Reageer (7)

  • PinkFan55

    snel verder:D(H)
    loveyourstory

    1 decennium geleden
  • PinkFan55

    snel verder!!!!
    i love it!!!!
    kan niet wachten tot het vervolg.
    tot snel

    1 decennium geleden
  • Aliisaa

    aaahwww snel verder?

    1 decennium geleden
  • IbixAfellay

    sweeeet <3

    1 decennium geleden
  • AnnekexXx

    hoe lief!:D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen