Foto bij - 98 -

- Draco -

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Alyne

    lol dat prentje!:D

    1 decennium geleden
  • coloredwords

    omfg ik heb gewoon nu pas door dat je aan fucking chapter 98 bent ö
    Ik vind Libby echt eng, ik kan er niet aan doen, van mij part mag er nu een piano op haar hoofd vallen.
    En ja, Draco moet terug bij Victoria, die zijn super schattig :Y)
    Verder :Y)_O_

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    Blaise zwaait met zijn kippenpootje Ik dacht dat je eerste bedoelde dat hij een klein hand heeft >.< Toen had ik door dat je het letterlijk bedoelde ^^
    Haha, ik vind Roxanne echt zalig. Wat Theo precies van Daphne vond, zullen we nooit geweten hebben, want Roxanne slaat hem hard met een kussen. Zij is echt cool en aangezien jij haar verzonnen hebt ben jij ook cool (:
    Ik vind dit verhaal echt geweldig (: Maar ik vind dat Victoria en Draco terug snel bij elkaar moeten komen. En dat Roxanne en George iets voor elkaar moeten beginnen voelen ^^ Ze zijn echt schattig samen.
    Daphne vind ik eigenlijk ook wel cool. Oké, het is een beetje en trut maar zij kan er teminste voor zorgen dat als Victoria haar met Draco samen ziet Victoria jaloers kan worden ^^
    VERDER

    1 decennium geleden
  • Tolstoy

    Omfg Ik haat die Daphne. Draco moet terug met Victoria, zij heeft tenminste een stel hersenen. O.o Ookal zijn die op dit moment een beetje zoekgeraakt blijkbaar. Net zoals die va Draco.
    Snel verder <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen