'Mam, ik wil niet dat je me aan een wild vreemde koppeld. Het is oneerlijk!' gilde ik. 'Doe eens normaal! Het is de zoon van Naomi, en het is echt een schat?' 'Oh ja? Wanneer heb je hem ontmoet?' vroeg ik mijn moeder sarcastisch. Ze had me verteld dat we naar de stad gingen, ik stemde niet in maar ze zei dat ik mocht hebben wat ik wilde en ik liet die kans niet zomaar aan me voorbij gaan dus ging ik enthousiast in de auto zitten. Het enthousiaste gevoel verdween gelijk toen ze vertelde dat we eerst langs haar vriendin gingen omdat haar zoon terug is in Londen, voor een tijdje. Dat deed mijn mondhoeken omlaag zakken. Ze probeerde ons al van jongs af aan al te koppelen. Zonder dat we elkaar ooit hadden gezien! Mijn moeder had hem ook niet gezien, hij woonde bij zijn vader en kwam eens in de zoveel tijd. Vooral nu heeft hij geen tijd omdat hij beroemd is geworden ofzo? Ik nam niet de moeite hem op te zoeken op de computer. "One reaction? One decision?" had me moeder me vragend aan gekeken waarna ik mijn hoofdschudden en wegliep. Welke groep zou zich nou One decision noemen? Maar wat mijn humeur echt deed dalen was dat ik een budget van vijftig euro had.

'Het spijt me! Maar toen ik naar zijn kamer was gegaan zag ik dat de raam open stond en hij er niet was! Het spijt me zo Dayena, je moeder had me vertelde hoe graag je hem wilde ontmoeten.' Ik keek mijn moeder ongelovig aan. Ik plofte op de dichtstbijzijnde stoel en keek rond. Mijn blik bleef even haken bij een foto van een jongen. 'Is dat hem?' vroeg ik wijzend naar de foto. Ze knikte. Wauw, nu zou ik hem dus wél willen ontmoeten. Maar hoe zou ik hem kunnen zien als hij toch weg rende?

You guys are amazing! And stem, welke is beter, deze of vorige, want ik ga één van deze gebruiken voor een story die ik -ooit- ga maken (: Ik zal gelijk verklappen dat het over 1D gaat (:

Reageer (2)

  • HURTINGxLOVE

    omg van deze moet je gwn een storyy maken egt amazing

    maar ik ga ook ff de vorige leze :D

    1 decennium geleden
  • iAudeo

    Beide, hghehehe(nerd)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen