Foto bij #21

Chapter 21.

De les met Umbridge verliep rustig en zonder dat iemand moest nablijven. Dat was best uitzonderlijk. Maria liep samen met Nes het lokaal uit en zagen dat er drie meisjes van Slytherin op hen wachtten. Het waren Annie Greengrass, Pansy Parkinson en nog een ander meisje die Maria niet kende. Ze kwamen op hen af en ze zagen er best boos uit.
"We hebben gezien dat je nog steeds met Draco omgaat." zei Annie.
"Ja, nou en."
"Wacht maar, er zullen vreselijke dingen gebeuren met je." Nu kwam het meisje die Maria niet kende. Ze had best wel mooi haar en ze had bruine ogen.
"Yeah, right." Maria sloeg haar ogen ten hemel en nam Nes mee bij haar arm. Nes wierp nog snel een vernietigende blik naar de meisjes.

Maar de Slytherinmeisjes hadden gelijk. De volgende ochtend tijdens de ochtendpost kreeg Maria post. Ze dacht eerst dat het misschien een brief van haar ouders zou zijn. Maar dat had ze mis. Ze deed de brief open en er liep groen, dik slijm over haar handen. Er zat ook een stukje perkament bij.
Zie je wel, dat komt er van als je met ónze Draco omgaat. Vuile bloedverraadster!
Izzy

Maria haar handen begonnen paars uit te slaan en er kwamen dikke bollen op. Ze begon te huilen en stond op.
"Waar ga je naartoe?" vroeg Hermione.
"Z-ziekenzaal."
"Moeten we meegaan?" Maria schudde haar hoofd en liep richting ziekenzaal. Draco zag dat Maria wegliep en huilde. Hij stond ook op en liep richting haar.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen