Dana P.O.V

Agnes was naar Seth vertrokken en ik had Edward's laptop gejat en zat nu allemaal nieuwe liedjes op men MP3 te zetten. 'Dana bezoek voor je' riep Emmett en ik liep naar beneden. Alex stond in de woonkamer en ik vloog hem om zijn hals. 'Ook leuk jou te zien' zei hij en knuffelde me terug. 'Ik kwam je halen om iets leuks te gaan doen' zei hij, 'Okee, Agnes is toch weg' zei ik en liep naar boven om iets fatsoenlijk's aan te trekken. Ik gooide men veel te grote joggingbroek en vest weg en trok een skinnyjeans, topje en een knoopjes vestje aan. Ik liep naar benenden en pakte men grijze Uggs en jas en liep samen met Alex naar de auto. 'Wat wil je gaan doen' vroeg ik, 'Geheimpje' zei hij en lachte toen ik hem boos aan keek. 'Wat is er zo erg aan' vroeg hij nieuwschierig. 'Agnes en Alice voeren ook al iets in hun schild. Zo vervelend' zei ik en ging met men rug tegen de deur zitten zodat ik naar hem kon kijken.

We kwamen aan bij een prachtig strand, niet in La Push maar volgens mij ergens er ver vandaan. 'Kom dan ga je lunche' zei hij en trok me mee naar een gezelig uitziend huisje. Ik bestelde een broodje en thee, terwijl ik at vroeg Alex me vanalles: Hoe ik hier was beland, Favo film's en boeken, wat het leukste was dat ik ooit mee had gemaakt, lekkerste eten. 'En je hobby's' vroeg hij en dronk men thee op, 'Dansen' zei ik. 'Had ik wel kunnen verwachten, en je zus' 'Die zingt liever' zei ik en frunnikte aan men ketting. 'Wie is lightning' vroeg hij toen hij zat wat er in stond. 'Men hondje' zei ik, 'men aller liefste schatje' en ik stond op. 'Zullen we maar gaan wandelen' vroeg ik en Alex rekende af. 'Dus ik heb concurentie' vroeg hij, 'nee hij is een half jaar geleden overleden, hij is behoorlijk oud geworden' zei ik en trok men schoennen uit en liep op men blote voeten door het zand dat best warm was.
Hij vroeg me de hele dag van alles en ik kreeg niet de kans om hem een vraag te stellen. Toen ik terug thuis was, was het al best laat en lag Agnes al te slapen. 'Ik ga ook slapen' zei ik toen ik de woonkamer in liep. 'Hoe was je dag' vroeg Esmé 'super, kijk' zei ik en hield men nieuwe armband omhoog. 'Kei schattig' zei Alice die men pols vast had en de armband bekeek. 'En nu ga ik slapen, trusten iedereen' zei ik en liep naar boven

Reageer (2)

  • mimi1212

    Verder!!!

    1 decennium geleden
  • DUNBAR9

    Snel verder !!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen