Foto bij The letter

Hai ben ik weer
Sorry,ik weet niets anders logisch te zeggen

Ik liep vermoeid te straat in van het pokemoncenter.De glazen deur was kapot.O ja,dat hadden Bulbasaur en ik gedaan om eruit te kunnen.Ik liep ernaar toe en stapte naar binnen.Er lag iemand met zijn rug en hooft tegen de deur.Ik zakte door mijn knieën.Daisuke?Er lag een deken over hem heen.Ik schudde hem wakker.
Zijn ogen werden groot toen hij mij zag en sprong op.
'Suno?!' Riep hij.
'Ja dat ben ik.' Antwoorde ik droog.Zuster Joy kwam aanlopen.
'Daisuke er is een snoer gebarsten en de stroom loopt niet meer door.' Zei ze gehaast.
'Shit.' Zei Daisuke en rende weg de kamer in waar ik ze had achter gelaten toen ik naar de fabriek was gegaan.
'Waar ben je zo lang geweest?' Vroeg zuster Joy bezorgt.
'Ik weet niet,ik denk dat ik in slaap ben gevallen ofzo.' Zei ik en ging zitten op een bank.Man,mijn hooft bonkte nog steeds.
'Daisuke was bezorgt.Nadat hij de generator had gemaakt en zijn pokemon stroom gaven.Liep hij naar de deur.Maar jij was al weg.Er was een grootte wolk boven de fabriek en de bliksem stralen sloegen er steeds in.Daisuke wilde er naar toen maar ik hield hem tegen.Ik vond het te gevaarlijk.Hij heeft de rest van de nacht bij de deur gezeten.Toen ik op een gegeven moment bij hem kwam kijken was hij in slaap gevallen en heb ik een deken om hem geen geslagen.' Vertelde zuster Joy.Ik glimlachte vriendelijk.
'Het eh...' Hoe ging ik dit vertellen? 'Zapdos tapte alle stroom af.'
'Zapdos?Maar hoezo is hij ineens weggegaan?' Vroeg zuster Joy verbaast.
Waarom moet ze nou weer zo nieuwsgierig zijn?!Ik kan moeilijk vertellen dat mijn vader er was!
'Hij had genoeg van de stroom.' Probeerde ik.Zuster Joy haalde haar schouder op. 'Zou kunnen.' Zei ze en ging weer aan het werk.
Ik stond op en liep de kamer in waar Daisuke in was gegaan.Hij keek op.
'He.' Zei hij en stond op. 'Er was wat doorgebrand,ben net klaar.'
'Mooi.' Zei ik en pakte een pokeball van mijn riem. 'In die fabriek kwam ik een Elektrike tegen.Mijn tweede pokemon.' Zei ik trots.
'Nauuuuw.' Jammerde Daisuke lachend.
'Wat is er?' Vroeg ik.
'Hallo ik heb een Jolteon en Plusle.Toch duidelijk genoeg dat ik een elektrische pokemon trainer ben.En Elektrike's zijn cool.' Legde Daisuke uit.Ik snoof lachend door mijn neus.Chansey kwam opeens binnenlopen met een brandcare waarop Jolteon en Plusle lagen.Daisuke rende ernaar toe terwijl Jolteon in zijn armen sprong.
'Ik ben zo blij dat jullie je weer goed voelen.' Zei Daisuke en aaide Plusle over zijn koppie.
'Wacht als jouw elektrische pokemon niet meer ziek zijn,dan betekend dat...' Zei ik maar kon mijn zin niet afmaken.
'Dat jouw Elektrike ook beter is.' Maakte Daisuke mijn zin af.Snel gooide ik mijn pokeball de lucht in.Een gezonde Elektrike kwam tevoorschijn.
Jolteon liep naar hem toe.Kleine elektrische stralen wisselde van hun vacht.
'Wat doen ze?' Vroeg ik verbaast.
'Praten,kracht wisselen,elkaar leren kennen.' Noemde Daisuke op.Ik keek hem aan.
'Man,jij bent echt slim.Je maakte zo die generator en weet uit je hooft alles van elektrische pokemon.' Zei ik.Daisuke grijnsde.We besloten om pas de volgende dag te vertrekken.We gingen al vroeg slapen want we wilde vroeg vertrekken.
Volgende ochtend
Daisuke pakte nog wat spullen terwijl ik aan het tafeltje zat.
Ik had een stuk papier en een pen in mijn handen.
Pa
Bedankt.Bedankt dat je na al die jaren contact hebt gezocht.En op je vragen,ik ben pas net op weg met mijn pokemon reis.Maar ik heb al veel meegemaakt.Ik ben in een troep Monferno's terecht gekomen en aangevallen door de baas,een Infernape.De Monferno die ik had geholpen is nu mijn vriend en reist mee.Ik heb in de fabriek een Elektrike gevangen.En met Bulbasaur gaat natuurlijk alles goed,daar zorg ik wel voor.Ik ben een jongen tegengekomen.Zijn naam is Hato,een jongen met een hart van goud.Hij is een goede vriend maar reist niet met mij mee.Gister heb ik Daisuke ontmoet.Een slimme jongen die veel weet van elektronica en elektrische pokemon.Vandaag gaan we samen op pad richting de dichtstbijzijnde gym.

Suno

ps Pap Ik haat je niet,echt niet.Maar ik wil uit jouw schaduw vandaan komen en zal daar alles voor geven

'Ben je klaar?' Vroeg Daisuke.Snel sprong ik op en deed de brief in mijn zak.
'Yup.' Antwoorde ik en slingerde mijn rugzak op mijn rug.We liepen het pokemoncenter uit naar buiten.De ochtend zon scheen warm op ons gezicht en er vloog een groep net wakkere Pidgey's over ons hooft.
'Uhm Daisuke?' Zei ik en Daisuke draaide zich om.
'Kunnen we even langs de fabriek?' Vroeg ik.Diasuke keek verward.
'Ja...tuurlijk.' ANtwoorde hij.Daisuke en Bulbasaur bleven bij het voorhek.Ik liep over het terrein en liep het gebouw binnen.Niemand was er...gelukkig.Ik liep door de gangen en de hal waar ik Elektrike had gevangen.Toen kwam ik in de hoofthal.Ik liep door de troep naar het midden en knielde.Ik pakte de brief uit mijn zak en legde hem neer.
'Voor jouw...pa.' Zei ik zacht en stond op.Ik sloot mijn ogen even en liep weg.Ik liep naar Daisuke en Bulbasaur.
'Suno...kijk.' Zei Daisuke en wees naar de hoofthal. 'Wie is dat?' Vroeg hij.Ik zag iemand staan in het midden van de hal.Z'n cape waaide zachtjes mee op de wind.Een schok ging door me heen.Ik rende en rende zo hard als ik kon.Ik hoorde hoe Daisuke achter me mee rende.Ik sprong over al het puin en smeet de deuren op.Toen ik in de hoofthal aankwam was er niemand.Ik rende naar het midden.De plek waar ik de brief had neergelegd...was leeg.Ik voelde een hand op mijn schouder.Ik draaide me geschrokken om.
'Suno wat is er?' Vroeg Daisuke.De woorden drongen langzaam tot me door en mijn hartslag ging weer op zijn normale tempo verder.
'Eh niets.Kom we gaan.' Zei ik en forseerde een lach.Ik liep langs Daisuke naar buiten.Daisuke zei niets maar ik voelde zijn ogen in mijn rug branden.

En?is het wat?

Reageer (2)

  • KidouYuuto

    srry ik doe van pokemon black en white een ding op jouw verhaal zeg maar wat je er van vind!!

    1 decennium geleden
  • ShadowNight

    verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen