“Oh Niall” Louis draaide zich weer naar de blonde jongen om. “Ik zou wel niet zoiets doen als Daisy in de buurt is”
      “Waarom mag hij dat niet doen als jouw kleine zusje in de buurt is?” Zayn keek Louis raar aan.
      “Omdat Daisy met Niall wilt trouwen” was Louis’ simpele antwoord. “En geloof me, haar wil je niet mee maken als ze boos is. Daisy vind Olivia geweldig maar als ze ziet dat Niall iets voor Olivia voelt dan gaat ze heel erg boos zijn”
      “Ik dacht dat Daisy een crush op mij had?” verbaasd keek Harry Louis aan. “Ze heeft toch een poster van mij op haar kamer?”
      “Ze heeft er ook eentje van Simon Cowell hangen” Louis haalde zijn schouders op. “En ik hoop dat dat niet betekend dat ze iets voor hem voelt. Simon is cool, maar niet als crush voor mijn kleine zusje”
      “Gewoon naast haar gaan zitten in de zetel, vooral als een horror film kijkt. Of kan ze daar tegen?” Liam veranderde van onderwerp en concentreerde zich weer op het 'Niall - Olivia' plan.
      “Nee, ze is daar echt doodsbang voor” een grijns verscheen op Louis’s gezicht. “Elke keer als we een horrorfilm keken kroop ze ’s nachts bij mij in bed omdat ze bang was. En nee Harry, er is nooit iets gebeurd” zei Louis snel nadat hij Harry’s gezicht zag.
      “Dus ze kan niet tegen horrors? Nog iets?”
      “Ze komt ook tegen je aan liggen als je naar een romantische film kijkt. Heel erg raar eigenlijk, of als ze gewoon moe is. Volgens mij is het dat”
      “Daar kan je toch al mee starten?”
      “Ja, maar dan heeft ze het toch direct door? Ik bedoel als je zo ineens veel closer gaat doen”
      “Olivia is nooit erg goed geweest in die dingen” Louis fronste. “Ze heeft vrouwelijke intuïtie, maar geloof me niet voordat. Ze is echt blind voor die dingen. Ze zal er dus niets achter zoeken”
      “Het is eigenlijk wel de bedoeling dat ze door krijgt dat Niall iets voor haar voelt”
      “Dat weet ik wijsneus” Louis wierp een blik op Harry. “Maar ze zal wel verliefd worden op Niall, het is eigenlijk beter dat ze het niet door heeft”
      “Waarom?”
      “Het is makkelijker om eerst heel goed met haar bevriend te worden, ook door te flirten, dan haar direct duidelijk te maken dat je iets voor haar voelt. Ze is gewoon raar op dat vlak” Louis stond op om de papiertjes in de vuilbak te kunnen gooien.
      “Raar?” Louis knikte.
      “Jup raar, maar een schat van een meisje hoor”
      “Ik denk dat ik weet van wie ze dat raar zijn heeft geleerd” Harry grijnsde, een grijns die snel verdween nadat Louis hem een klap tegen zijn hoofd gaf. “Wat zijn weer lief vandaag”
      “Altijd voor jou” mompelde Louis voordat hij, als eerste, de deur weer door wandelde en naar de volgende ruimte verdween.

      “Jullie zijn wat!” Olivia schoot uit haar bed.
      “We zijn op weg naar huis, rustig we zijn er pas binnen twee uurtjes”
      “Had je me dat niet eerder kunnen laten weten?” Olvia zuchte, gelukkig had ze nog twee uur om haar klaar te maken. Op zich had ze niet meer nodig dan een kwartiertje maar toch.
      “Nee”
      “Louis, haal die grijns van je gezicht af” verbaasd keek Louis naar zijn gsm. Hoe wist zij nu dat hij aan het grijnzen was?
      “Ik ken je veel te goed” beantwoorde Olivia Louis’ niet gestelde vraag.
      “Jij bent eng”
      “Dat heb ik van jou geleerd” mompelde Olivia voor ze de badkamer in wandelde. “Komen jullie allemaal?” Olivia pakte haar tandenborstel, deed er wat tandpasta op en stak die in haar mond.
      “Ja, dat vind je toch niet erg?” Olivia mompelde iets, waar Louis uit kon afleiden dat ze het niet erg vond. “Ben je nu je tanden aan het poetsen?” weer mompelde Oliva iets. Dit keer leek het op een ja. “Logisch, je belt met mij en je bent je tanden aan het poetsen”
      “Niet met je ogen draaien, Tomlinson” Olivia had net de tandpasta uit haar mond gespuwd en kon nu dus weer praten.
      “Je bent eng, echt eng”
      “Dat heb je al gezegd”
      “Dat weet ik, maar je vind het dus niet erg als de jongens straks ook bij ons thuis zijn”
      “Nee”
      “Dan is het goed. Tot straks” Louis stak zijn telefoon weer weg in zijn zak. “Jullie mogen mee. Dan kunnen we dus met ons Niall Olivia plan beginnen”
      “Het Niall Olivia plan?” Louis knikte driftig. “En dat is?”
      “Heb je niet opgelet Malik? Het Niall Olivia plan is het plan om Niall en Olivia bij elkaar te krijgen. Snap je?” Zayn knikte.
      “Goed zo” Louis’ ogen verplaatste zich naar buiten, ze moesten nog zo’n anderhalf uur rijden. Langs één kant zag hij er naar uit om Olivia terug te zien maar langs de andere kant niet. Nou hij zag er misschien een beetje tegen op dat Olivia Niall terug zou zien, je moet hem niet verkeerd begrijpen. Hij vond Niall een perfecte persoon voor Olivia. Maar hij wou liever dat Olivia single bleef, dat geen enkele jongen met haar er vandoor ging en dat dus ook geen enkele jongen haar hart kon breken.

Ik heb nog 1 abo nodig en dan heb ik er 30 (:

Reageer (4)

  • GossipGirl21

    Yeeeaaaahhhh

    6 jaar geleden
  • Aves

    <33

    1 decennium geleden
  • Unusual

    Of dat Louis gewoon zelf voor Olivia gaat ^^ Maar dat gaat niet gebeuren x'D
    Dat telefoongesprek van Louis en Olivia is ook echt geweldig. Ze kent hem inderdaad te goed. En hij op zijn beurt haar natuurlijk weer.
    Ik vind het echt goed en vind stiekem dat je wel iets vaker mag uploaden ^^
    <3

    1 decennium geleden
  • theguardian

    Awwh.
    Niall,breek haar hart NIET.
    dan heb je ruzie met Hughy!!
    SNEL VERDER x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen