Foto bij chapter 35

Voor alle mensen die een trauma hebben opgelopen door mijn vorige hoofdstuk, of gewoon geestelijk geschokt zijn, of die me haten... :c Ik zou willen zeggen dat ik geef om jullie gevoelens en zo, maar stiekem vind ik het prachtig om jullie boze reacties te lezen! -evil laugh-
By the way, het verhaal begint op zijn einde te lopen.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (13)

  • OhMyFinnick

    WOW, ik ben dus dubbel geschokt... Ik vind het zo zielig! Maar je schrijft wel een prachtig verhaal!(H)

    1 decennium geleden
  • Minion

    Nooo, ze mag niet dood! Dat moeten we Fred niet aandoen! Perkamentus gaat toch dood, dus dan kan zij het net zo goed doen! Pfuh, jij bent echt gemeen! Eerst heb ik medelijden met Fred omdat ze hem afwees, en nu heb ik medelijden met haar, omdat ze denkt dat ze dood moet.. Zoveel medelijden! Ah, dit is zo'n zielig verhaal. It gets me sad. ):

    1 decennium geleden
  • Lpayno

    OMG
    Ik ben geestelijk geschokt maar nu ben ik nog meer geschokt.
    Ik vind dit zo zielig en dit is echt een van de weinige keren dat ik om een story moet huilen. Terwijl ik niet zo veel lees en zoals je weet meer schrijf. Dit is echt té erg. Ik kan het zelfs niet meer opbrengen om die ouders in deze fantastische reactie te bedreigen met de dood of een wc borstel. Ik wil niet dat het eindigd! Laat haar leven, laat haar voor altijd leven met Fred en alsjeblieft doe me dit niet aan!
    Doe Fred dit niet aan! Want ik ben nu al onophoudelijk aan het huilen en ik huil weinig zoals ik al zei tenzij het om mijn eigen stories is en dat gebeurt wel eens omdat ik als enige het einde weet.
    God, ik ben zo van streek!
    Maar het is ook een heel mooi verhaal C:

    Jezus, nu jank ik en hoop ik dat die ouders in mijn tranen sterven en verdrinken.

    Há toch gelukt! n_n

    1 decennium geleden
  • vivian07

    ik blijf bij mijn theorie dat de onbreekbare eed wel breekbaar is, maar dat niemand dat ooit heeft geprobeerd uit angst dood te gaan.
    (flower)

    1 decennium geleden
  • SpinTheHarry

    WAT?! HET VERHAAL LOOPT OP ZIJN EINDE?! NU KRIJG IK PAS EEN TRAUMA!!!!!!!(huil)(6)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen