je moet het maar lezen!!

er waren eens 3 broers ze waren altijd al herrie shoppers geweest!.
ze waren niet alleen er waren nog 20 mensen van hun wijk.
ze waren aleemaal herrie shoppes.
maar op een keer werder de bewoners het zat.
ze belden de deadly forces.
de 23 man waren bewapend met ak-47.
maar toen de politie ter plaatste was begon het verhaal.
de jongens vluchte naar een gebouw maar de deadly forces ging hun achterna! maar de jongens gingen een zaken kantoor binnen en er stonden de rest van de leden nog 50 man klaar om aan te vallen.
ze pakten elks de lift per 5 gingen ze door.
en buiten stonden ook 10 man te wachten op gebouwen met snipers voor de deadly forces.de deadly forces gingen in het vizier staan van de snipers.maar de snipers wisten niet dat de deadly forces ook 100 snipers had klaar staan op gebouwen.en die snipers hadden het vizier op de 10 snipers van de herrie shoppers en de herie shoppers begonnen te schieten op de deadly forces en de deadly forces snipers gingen trug schieten.de deadly forces grond troepen gingen gewoon vooruit alsof er niets gebeurde.
maar toen ze aankwamen waren alle herrie shoppers boven ze hadden iedereen daar dood geschoten ze pakten de doden op en deden ze met de lift naar beneden met veel man in 1 lift zodat de lift vast zat zodat de politie niet meer doorkon.
eigenlijk niet slim bekeken want de deadly forces reparen de liften gewoon.
en ze deden alle doden uit de lift en gooiden ze op stapels.
toen ze bezig waren was er 1 iemand die nog leefden en die ''zei auw auw is hier iemand??''. de deadly forces ging ernaar op zoek en ze vonden hem uiteindelijk de zwaar gewonde jongen van 19 jaar moest uitleg geven met hoeveel herrie shoppers ze waren en de jongen zei ''73'' en de deadly forces vroegen ''met wat zijn ze uitgerust??'' en de jongen zei ''ak-47's en kogel vrije pakken''.dan roepen we versterking op!.


de rest zien jullie misschien volgende week hoop ik

Reageer (1)

  • Malificent

    Broertje, je hebt wel spelling fouten gemaakt, en als je wil, zal ik ze verbeteren. Maar voor de rest vind ik het al een goed begin, en ga nou maar snel verder. (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen