Foto bij #22

Chapter 22.
To spend a night with you
Hold you in my arms like you was a guitar and by now
You're guessing I'm liking you
So fine and I want you to be mine <3

Draco volgde Maria toen hij gezien had dat ze huilend opstond van de Gryffindortafel. Hij zag dat ze naar de ziekenzaal ging. Eindelijk was hij bij de ziekenzaal en Draco zag madame Pomfrey Maria aan het verzorgen was. Ze was nog altijd aan het trillen. Draco ging naar binnen en zei gedag tegen madame Pomfrey. Maria haar handen zaten in het verband.
"Wat is er met je gebeurd?"
"Eén van je vriendinnen had Fisteldistelpus in een brief gestuurd." zei ze.
"Wie en waarom had ze dat gedaan?"
"Izzy, ik denk dat ze het heeft gedaan omdat ik nog steeds met je omga nadat ze samen met Annie en Pansy had gezegd dat ik niet meer met je mocht omgaan." Draco veegde de overgebleven tranen van haar wangen af.
"Hadden ze dat echt gezegd dat je niet meer met me mocht omgaan?" Maria knikte. "Dan ga ik eens een eitje met hen pellen. Trouwens hoelang moet je op de ziekenzaal blijven?" zei Draco.
"Madame Pomfrey zei dat ik hier een nachtje moest blijven omdat ik zo toch niet kon schrijven. Morgen zou het weg moeten zijn." Draco nam één van Maria's handen die in het verband zat en kuste die. Ondertussen kwamen Hermione, Ron en Harry binnen. Maria fleurde snel op want haar vrienden waren ook komen kijken. "Malfoy..." zei Harry voorzichtig. "Potter." Het was raar om die twee elkaar te zien begroeten. "Het zal snel overgaan, hoor. Ik heb het vorig jaar ook gehad, maar toen was het van Pansy Parkinson." Hermione keek naar handen. De tijd vloog voorbij en Harry, Hermione en Ron gingen naar hun volgende les.
"Draco, moet jij ook niet naar je les?"
"Nee, ik blijf liever bij jou." zei hij.
"Maar..." Voordat Maria iets kon zeggen, drukte Draco zijn lippen op de hare.
"Zoals ik al zei, ik blijf liever bij jou." Hij kroop tegen me aan en ging een beetje in bed liggen.

Reageer (2)

  • FairyXVamp

    Ga je nog verderr abbo n kudo just for you LOL

    1 decennium geleden
  • Moodney

    oe snel veder is een leuk verhaal zeg ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen