Foto bij For Ever Haterd

Toen keek hij naar Naruto en Naruto keek terug voor ongeveer 5 secondes. Toen sprak Sasuke eindelijk. "k wil met Naruto praten alleen."

Toen sprak Sasuke eindelijk. "k wil met Naruto praten alleen."
Sasuke's stem was zo erg koud met geen emotie. Sakura knikte en liep zonder wat te zeggen de kamer uit Kakashi aarzelde, Naruto knikte naar hem en Kakashi ging ook weg. Sasuke wachte met praten tot dat Kakashi en Sakura ver genoeg was dat ze hun nie meer hoorde.sakura sprak heel erg rustig. Elk woord die hij zei deed zo veel pijn alsof hij die woorden uitkoos om hem meer pijn te doen,de haat die in zijn ogen waren deden nog meer pijn dan alles."Ik bedoel alles dat k tegen je zei in de vallei was waar en was mijn eigen beslissing! Je had niet het recht om miin leven voor me te bepalen. Denk je dat k dankbaar ben je voor zogenaamde 'Red Sasuke' plan? Wat kunnen jullie voor mii doen jullie zitten alleen maar in de weg? En de kracht die jij gebruikt is niet eens van jou. "Hij weet."Natuurlijk weet ik het," zei Sasuke koud. "Iik heb je zien vechten tegen Gaara en toen koos je de Demon Fox dat was een hele groote hint.Daarna in de Vallei Of The End de vorm van je shakra dat was ook heel erg duidelijk, en dat was de laatste hint. Weetje wel hoe erg dat is? Al jou kracht is niet eens van jou jij heb iemand anders kracht nodig om mii terug te brengen. Wie ben jij of wat ben jij? "Het is waar, Dacht Naruto. Hij gebruikte altijd de kyuubi's kracht, Ook al was het perongelijk, en de Kyuubi is een demon, net zo kwaad als Orochimaru, misschien wel meer ..."Ik ben een avenger. Ik vertelde je keer op keer. Het is het enige doel dat k heb. Wil je dat k miin doel nie bereik? Het is het zelfde als er voor te zorgen dat jij geen Hokage wordt. Als je me weer wilt tegen houden vermoord k je. We weten allebei dat k je bijna had vermoord. WIJ zijn geen vrienden , Uzumaki Naruto. Ooit, misschien ... k geef dat toe. "En dat was het.Naruto lachte ook al deed het zo veel pijn. "Natuurlijk," was alles wat hij kon zeggen. Sasuke was verast. "Zeker?" Herhaalde hij. "Jij idioot, hoorde je helemaal niks van wat k zei?" "Ja. Je zei dat je me ooit zag als een vriend. "
"Dobe –" "En k zag jou ook als een vriend." Sasuke kniperde met zijn ogen. Naruto's blik werdt wazig van de tranen die hij tegen houde met een lach. "Ik zag je als mijn broer alleen je zag me nooit staan. "Hij haalde diep adem" Ik besef nu dat het geen enkele nut had. Ik heb geen spijt dat k jou ooit zag als een broer en dat k je terug bracht. Het was het juiste om te doen, en ik hoop dat je dat later ook ziet. "Sasuke zei niks meer terug.Naruto knikte. "k denk dat k je maar emt rust laat en weg ga. "Sasuke schrok. "Wat -"Maar Naruto was al weg. Boos maakt hij vuisten van zijn handen.Ik heb niet eens weg zien gaan.

Reageer (2)

  • Poochyena

    zielig voor naruto
    verders mooi verhaal

    1 decennium geleden
  • RamenFreak

    Aww zo meanie ben j sasuke arme naruto (huil)

    sasuke als j een avenger wil ziin wrm ga j dan nie naar ramenguy voor een uchiha baby om uit de tunnel te hale xD :P

    yay voor ramenguy (yeah)

    -Xx-Inori/Naruto/Gaara/Tobi/Hidan

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen