Foto bij Chapter 7

Jasper POV

Ze fietste naast me en ik bekeek haar nog eens. Ze leek bijna echt de tweeling zus van Alice, alleen zij was iets bruiner. Zelfde pikzwart haar in de zelfde stijl, de neus lijn leek ook het zelfde, ze was tot nu toe net zo spontaan, lief en enthousiast als Alice.
‘Hier af.’ Zei ik toen we de parkeerplaats op moesten. Ze remde zacht af en maakte de bocht zo voorzichtig als maar kon.
‘Pfff… niet gevallen.’ Zei Abigail opgelucht. Ik grinnikte even. We parkeerde de fiets en sloten hem af. Ze deed er nog een extra slot aanvast maken.
‘Klaar?’ Vroeg ik toen ze naast me staat.
‘Klaar.’ Zei ze en glimlachte.
‘Je moet zeker je rooster en zo ophalen?’ Vroeg ik.
‘Ja, waar kan ik dat vinden?’ Vroeg ze.
‘Volg me maar.’ Ik voelde me niet meer zo alleen en het leek soms of Alice echt naast me stond, maar ik moet dat echt van me af zetten. We hingen onze jassen op en ik begeleide haar naar de receptie.
‘Wil je mee naar binnen toe?’ Vroeg ze. Ik aarzelde even maar stemde toen in. We stapte het kleine kamertje in met enkel een balie waar een vrouw achter zat en een stoel om te wachten.
‘Hallo, wat kan ik voor jullie doen?’ Vroeg ze.
‘Ik ben nieuw en ik kom mijn rooster ophalen.’ Zei Abigail.
‘Aha, Abigail Grimes was het toch?’ ze knikte en de vrouw ging in een doos rommelen.
‘Hier is je rooster, plattegrond, kluissleuteltje en daar staat je boekenpakket.’ Zei ze en ze wees naar een tafeltje met een kartonen doos.
‘Die pak ik wel.’ Zei ik en liep naar het tafeltje om de doos te pakken.
‘Dat is lief van je, Jasper.’ Zei Abigail.
‘Kleine moeite.’ We liepen het kantoortje weer uit.
‘Waar is je kluisje?’ vroeg ik en keek op de envelop die ze in haar hand had. Het was het oude kluisje van Alice en die was naast die van mij.
‘Nummer 253.’ Zei ze.
‘Dat kluisje is naast die van mij.’ Zei ik. Ze keek me even aan en glimlachte toen.
‘Awesome, kom mee.’ Zei ze. Ik liep achter haar aan, want blijkbaar wist ze welke kant ze op moest. Dat was inderdaad zo want na 2 minuten stonden we bij mijn kluisje en haar nieuwe kluisje. Ze deed het kluisje open en keek er in. Er hing nog een foto in van mij met Alice naast me.

Reageer (2)

  • cullen1

    ow weer tranen

    1 decennium geleden
  • ShakeItUp

    Aaah!(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen