Foto bij Chapter 10

Jasper POV

Abby vond het volgens mij geweldig dat ze een vriend had. Tijdens Biologie had ze me vertelt dat ze ooit een vriendin had, maar overgelopen was naar de pestkoppen of zoals zij het noemde de Darkside. Ik grinnikte wel even toen ze het over de darkside had.
‘Kom je tijdens de pauze bij Spencer en mij zitten?’ Vroeg ze toen Biologie af was afgelopen.
‘Nou, ik zit eigenlijk altijd bij mijn familie.’ Zei ik.
‘Mogen wij dan bij jullie zitten?’
‘Dat zou ik moeten vragen.’ Ze liep met me mee naar de aula. Ik keek even rond en zag Edward, Bella en Emmett al op de gebruikelijke plaats zitten. Edward keek op toen hij mijn gedachten hoorde en keek een beetje geschrokken naar Abby. Ik dacht aan de vraag en Edward vroeg het aan Bella die ik zag knikken en Emmett zou dat natuurlijk ook leuk vinden dus daar zou je het niet aan hoeven te vragen. Het enige probleem was Rosalie die er blijkbaar nog niet was.
‘Heey Abs.’ Zei een stem achter me.
‘Hi, Spencer.’ Zei Abby en ze draaide zich om naar een jongeman van misschien net 18. Hij was net zo groot als ik was en had zwart haar, maar niet zo zwart als Abby had.
‘Dit is Jasper.’ Zei Abby en keek me even aan.
‘Hi, Ik ben Spencer de broer van Abby.’ Zei Spencer en stak ook al zijn hand uit. Ik keek er even naar en schudde hem toch maar.
‘Ik ben Jasper Hale.’ Hij glimlachte beleefd en wende toen zijn aandacht weer naar Abby.
‘Abs, waar gaan we zitten?’ Vroeg Spencer.
‘Jullie mogen bij ons zitten.’ Zei ik en liep de aula in richting de rest. Abby volgde me, zoals gewoonlijk, maar Spencer kwam niet meteen.
‘Spencer, kom nou!’ Zei Abby. Spencer kwam toch mee. Ik draaide een stoel om en ging op mijn gebruikelijke plaats zitten. Abby ging naast me zitten, op precies de zelfde plek waar Alice altijd zat. Ik vond het een beetje eng worden.
‘Dit is Abigail Grimes en dat is haar broer Spencer. Ze zijn nieuw.’ Zei ik.
‘Hoi, ik ben Bella.’ Zei Bella meteen.
‘Hallo, ik ben Edward.’
‘Emmett en dat is Rosalie.’ Rosalie kwam aanlopen en bleef voor de tafel staan en keek even naar Abby en daarna naar Spencer. Keek ze nou speels naar Spencer? Never mind.
‘Hoe voelt het om nieuw te zijn?’ vroeg Bella.
‘Ik ben zo blij dat we niet meer naar die verschrikkelijke school moeten net buiten Forks.’ Zei Abby.
‘Ja, daar zit veel tuig.’ Zei Edward ineens. Ik draaide mijn hoofd en keek Abby aan. Ik had ook gemerkt dat haar stem best wel veel op die van Alice leek. Hoe kon ik Alice nou ooit vergeten als ik verliefd ben op Abby, die zoveel op haar leek?

Reageer (2)

  • cullen1

    oaaaaw echt zielig xxxx

    1 decennium geleden
  • ShakeItUp

    Aah! Het is nu al super leuk!! Jasper is echt te mega awesome(H)(H)(H)
    Snel verderr(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen