De foto die bij deze opdracht hoort heb ik in een pb bericht gestuurd naar Nerveus. Beetje privé

De 4 woorden die bij deze foto passen zijn

Lol
Vriendschap
Problemen
Altijd


Deze foto, staat dus voor lol. Wat wij gewoon altijd hebben, met jou heb ik de beste lol, niemand kan dat beter als wij. Beetje gekke plaatjes uit de oude hitkranten knippen en aan elkaar plakken met bill kaulitz er bij xd
Onze lol is anders dan 'normale' mensen hebben, wij zijn anders. Zoals Jan met zijn huis, regenboog, met onzichtbaar dak. Maar wat wij hebben pakt niemand ons af. Maak niet uit wat mensen er van vinden!


Vriendschap: Het beste wat me ooit is overkomen. Onze vriendschap is puur en draait niet om bb's en om stoer doen en lullig doen tegen elkaar. Samen staan we sterk en samen lukt het allemaal. De doos is het bewijs van een mooi aantal jaartjes die voorbij zijn gevlogen en waar we zeker nog naar terug verlangen, die vriendschap, chill, geen hw, geen jongens, geen vervelende mensjes, alleen wij 2en

Problemen: Jij kan altijd je probleem kwijt aan mij, ik zal luisteren en je helpen. Ik kan ook altijd met mijn problemen naar jou toe, je bent het beste luisterende oor dat ik ken <3 jij begint niet over een ander onderwerp of negeert me (half). want zo veel mensen zitten er tussen, geloof me. Nee jij help me , en ik jou uiteraard en dat is waar vriendschap ook om draait!

Onze vriendschap is voor altijd. Tot aaan het bejaardentehuis. Maar daar tussen nog leuke vriendjes zoeken, gezellige dubbel date, naar euro disney, op vakantie gaan, op ons eigen wonen en mekaar helpen met huis inrichten. Samen baby kleertjes kopen. Samen door het leven, tot aan de vele jaren die we hebben, Dat we alles uit onze vriendschap hebben gehaald, en dan zeg je tegen je kinderen, kijk, dat is waar vriendschap om draait. Dit zijn de hoofdgedachtes die je moet hebben en dan komt alles goed, kijk maar hoe het met ons is afgelopen, Dan zitten we in het bejaardentehuis en dan zeggen we: wist je nog? CACTUS SAP!!!! OMG dat was toen zooo grappig en lekker ;)
(komt frans bouer nog is op bezoek :O) en dan hebben onze kinderen ook kinderen en zo verspreid zich de boodschap van vriendschap die bij deze nog jaren mogen blijven bestaan tussen ons en dat we nog super veel lol en leuke dingen samen mee maken maar dat we er nog een hele tijd voor elkaar zijn, dat is het belangrijkste (flower)

Reageer (1)

  • nerveus

    Heey Maaike (H)

    You are the best! Okal heeft niet iedereen de opdracht ingeleverd Ik weet gewoon zeker dat dit de beste is van allemaal. Omdat er niemand is de me beter kent als jij. En omdat jij onze vriendschap gewoon het leukste omschreven hebt. En alles wat hier staat gaat ook gebeurden :D Dat weet ik zeker. Want ik kan niet zonder je! Ik vertel jou altijd alles (H)

    Goed gedaan! (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen