Foto bij Poems Part 1~ I am who I am

ik heb een grote bek
maar ik voel de woorden prikken
ja, ze doen pijn
maar ik geef niet op
ik vecht mijn eigen weg
help je niet mee
oké, dan heb je pech
ja, je bent misschien mooi
maar wat stelt dat nou voor
als je binnen verrot bent door en door
probeer me niet te breken
omdat ik jou niet ben
ga niet over me roddelen
als je me niet kent
want jij kan me wel lelijk noemen
een bitch, arrogant, te groot of te klein.
Dat kan me echt niets schelen want ik zou nooit zoals jij willen zijn.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen