Foto bij **Seth Clearwater**

De bel ging. ik baalde. Nu had ik nog niks afgesproken en moest ik wachten tot morgen. Ik hoopte dat het woensdag middag zou kunnen. Dan kon ik lekker lang bij Lia zijn. Ik bedacht me over hoe ik het moest gaan zeggen tegen de jongens. Die zullen natuurlijk meteen denken dat ik mijn zus bedoel. Ik liep diep nadenkend naar huis. Na het eten ging ik werken aan de opdracht. Misschien zou Lia dan zien dat ik erg me best doe voor haar. Tegen 10 uur besloot ik maar om te gaan slapen.

Ik werd wakker en liep meteen naar beneden. Ik at zo snel mogelijk. Onderweg naar school kon ik alleen maar aan Lia denken. Ik liep meteen naar het goede lokaal. Lia zat er ook al. Ik liep naar binnen en ging op mijn plek zitten. “Hoi Lia. Hoe gaat het” vroeg ik aan Lia. “O hoi. Het gaat goed” zei Lia een beetje geschrokken. “Ok even over de opdracht van gisteren” begon ik. “Ehm ja daarover. Ik ben al klaar met de wolf” zei Lia. “O ok. Ik ben ook bijna klaar met het achtergrond. Mag ik de wolf eens zien” vroeg ik. “ehm ja hoor is goed” zei ze een beetje verlegen. Ze pakte de tekening uit haar tas en gaf hem aan mij. Ik schrok toen ik de tekening zag. Hij leek namelijk precies op mij in mijn wolf vorm. Zelfs de details klopte. “Wat is er. Vind je hem niet mooi” vroeg Lia. Ze had me waarschijnlijk zien schrikken. “Jawel. Ik vind hem hartstikke mooi. Ik vroeg me alleen af hoe je hierop bent gekomen” vroeg ik. “Nou het zit zo. Meestal droom ik nogal aparte dingen. Deze wolf kwam gisteren in mijn dromen. Vanmorgen ben ik heb meteen gaan tekenen. Dit is het dus geworden” zei Lia. Ik moest dit aan Sam laten zien. “ is het goed als ik hem meeneem. Dan kan ik hem meteen op het achtergrond vastmaken” zei ik. “Ehm ok is goed. Neem je hem dan morgen weer mee met het achtergrond. Dan kunnen we kijken of er nog iets aan veranderd moet worden” zei Lia. ik wou net antwoorden, toen de leraar binnen kwam. Ik knikte snel ja en richtte me op de les. Ik hoopte dat ik alsnog met Lia kon afspreken. Dan kon ik tenminste de waarheid zeggen. Ik was benieuwd wat Sam van de tekening zou vinden. Het was gewoon zo raar. Je zag zelfs mijn ogen erin zitten. hoe kon zij nou weten hoe ik er in wolf vorm uitzag. De rest van de dag bleef ik er over na denken.

______________________________________

Tips, Reacties?(A)

Reageer (4)

  • XxDarknessxX

    GEWELDIG <3
    vlug verder !! :D
    Xx

    1 decennium geleden
  • kickassgirl

    Snel verder. je schrijft echt mooi. klik ik op volgende hoofdstuk staat er: Dit was het laatste hoofdstuk. Dus super snel verder gaan. Abo erbij.(H)

    1 decennium geleden
  • Raesvh

    Snel Verder !!!
    Love it <333

    1 decennium geleden
  • UnderTheSea

    Zou er iemand boos worden als ik ervoor ga zorgen dat jij verder schrijft? Vast niet (A)
    Dus schrijf verder, anders ga ik naar Sam + 1D en zorg ik ervoor dat ze je dwingen :@

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen