Foto bij Chapter 24

Abby POV

Toen ik ’s ochtends wakker werd lag ik op Jasper zijn harde borstkast.
‘Lekker geslapen?’ vroeg hij.
‘Ja, best wel.’ Ik wreef even in mijn ogen en gaapte. De wekker ging af. Ik was altijd eerder wakker dan de wekker. Jasper drukte hem uit.
‘Jij kleed je om en ik ga even thuis schone kleren aan doen.’ Zei Jasper en stapte uit het bed.
‘Mag ik jou vandaag naar school rijden in mijn nieuwe auto?’ vroeg ik.
‘Tuurlijk, weet je waar ons huis staat. Nee, wacht, ik sta wel buiten aan het begin van het paadje.’ Zei Jasper. Hij gaf me een lucht zoen en sprong uit het raam. Ik stapte uit bed en stapte de douche in. Ik waste me zoals gewoonlijk en droogde me af toen ik weer buiten de douche stond. Ik kleedde me aan en deed mijn haar goed. Ik was klaar om naar beneden te gaan. Ik at snel mijn ontbijt op en riep naar Spencer dat ik al weg was. Nadat ik eindelijk in mijn auto zat startte ik de moter, zo’n cool geluid. Ik reed achter uit en reed naar Jasper toe.
Hij stond tussen de besneeuwde planten en bomen op me te wachten.
‘Zijn we daar eindelijk?’ Vroeg hij en stapte in.
‘Volgende halte, school.’ Ik reed over de weg, die nu onderhand schoon was geveegd van de sneeuw, naar school toe. ik parkeerde mijn auto naast die van Edward. School was altijd al saai geweest en ik keek erg veel uit naar het weekend. Gelukkig zat Jasper naast me om de tijd te doden. Ik ben zo blij dat ik Jasper heb ontmoet.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen