Foto bij Chapter 25

Jasper POV

Jullie reacties zijn echt zo awesome! ik hoe zoveel van jullie! (flower)

Tijdens de een na laatste les ging het brand alarm af. Er heerste paniek.
‘Jasper, wat moeten we nu doen?’ Vroeg Abby paniekerig.
‘Blijf gewoon kalm.’ Zei ik en keek uit het raam om te kijken of ik ergens rook zag. Er renden mensen over de gang en er kwam enorme dikke rook vanuit het Biologie/ scheikunde lokaal naast dit lokaal.
‘Er is brand in het biologie lokaal.’ Zei ik tegen Abby. Ze keek me even geschokt aan. De docent was ook net weg, want zijn koffie was op.
‘Mensen, ren dit lokaal uit!’ riep ineens een jonge. Alle mensen renden naar de deur toe. iedereen vocht om er door te kunnen. Je kon op de muur de flikkerende schaduwen zien. Ik draaide mijn hoofd en keek naar het raam. Natuurlijk het raam.
‘Abs, volg me.’ Zei ik en deed het raam open.
‘Dames gaan voor.’ Ik hielp haar door het raam en wierp nog een blik naar de deur toe, die nog verstopt zat. De gang stond al gedeeltelijk in brand. Een afgrijslijke gil vulde de gang en het lokaal.
‘Jasper, kom!’ Zei Abby die buiten stond. Ik keek weer naar de gang en zag iets in brand staan dat bewoog. Het rende, het moest een leerling zijn. Het leek net of de tijd even stil stond. Abby stond buiten en gilde naar me dat ik moest komen, alle leerlingen rende in het rond en toen op een heel onverwacht moment explodeerde de muur. Alles werd verwoest. Er werd iets groots en zwaars naar mijn hoofd geslingerd en ik viel op de grond. Het laatste wat ik nog mee kreeg was Abby die “Jasper!” Krijste.

Reageer (4)

  • Phlegethon

    Zo jemig. Wat een inlevingsmoment. Wow.

    1 decennium geleden
  • tgress

    NEEEEEEEE JASSSPPPEERRRR!!!

    Okee jij kan gewoon awesome schrijven! Vooral door bijven gaan (yeah):Y)

    1 decennium geleden
  • Estiii21

    Snel verder :Y)

    1 decennium geleden
  • GoldSunshine

    Ohmyfucking god oh fack Gwen snel verder
    Aaa zo spannend

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen