Foto bij 1 The beginning and the plan

dit is dus het eerste hoofdstuk ik zal je ff wat uitleggen....

ik schrijf hem in Puntjuuhhs POV (dus vanuit mezelf.....)


nou soms is het een beetje saai vanuit Puntjuuhh dus dan is het even vanuit iemand anders.....

Puntjuuhh POV


Ik had niks meer tegen Alohomoraize te zeggen we leden beide aan de saaie levens koorts....:| "Ik zeg het wel als ik Narnia heb ontdekt okey?" vroeg ik daarom maar. "Sure..... Ik zal het wel zeggen als ik eindelijk mijn vertraagde brief van zweinstein ontvang...." was Aloho's antwoord hier op. Ik wist dat de uilen waarschijnlijk gewoon waren onderschept door een steen die er op uit was om alle pinda's te veranderen in boterbloempjes en dat vertelde ik dus. "Vrees het, ik denk trouwens dat Harry's neefje ze gewoon gekidnapd heeft" Vond Alohomoraize. "Ik zou niet weten waarom dan." "Hij wil weten of zijn naam er eindelijk bij staat." legde Aloho me ff uit. "Dat zal het waarschijnlijk zijn" maar op het moment dat ik het zei wist ik wat het waarchijnlijk was. "Ik weet het" riep ik uit "Hagrid neemt wraak dat hij van school is gestuurd door alle uilen te kidnappen en te fokken als speeltjes voor aragog gast spin dinges." waarna Alohomoraize antwoordde dat ik dan wel de mogenlijkheid uitsloot dat Crabbe&Goyle weer een duivelsvuur opgeroepen hadden en dit keer niet in de kamer van Hoge Nood, maar op alle levende wezens in de lucht. Na daar even over nagedacht te hebben begon ik te huilen omdat dat zielig was voor al die uilen..... Om me te troosten zei Aloho dus maar; "Maar het kan ook natuurlijk dat mensen uit Nederland gewoon lekker niet mogen aangezien de bekendste toverscholen in Engeland, Frankrijk en Roemenië/Bulgarije zijn." "Ik weet het nu echt" riep ik ineens "er is gewoon een anti postuilen krachtveld om Nederland heengezet." Alohomoraize balde haar vuisten met de woorden "Da's echt wreed. Dat bepaalde mensen niet willen dat modderbloedjes/bloedverraders etc. niet op magische scholen terecht mogen komen, kan ik mee leven. Maar om nou iedereen van Zweinstein te bannen omdat ze niet uit GB komen, gaat te ver!" Ik was het er mee eens en knikte instemmend. "Ik weet het. de boeken die worden wel in het nederlands geschreven maar wij naar de beste plek op de wereld nee ho maar! grrrrrrrrrrr." Op precies hetzelfde moment kregen wij tweeën hetzelfde idee..... "Een nieuwe Nederlandse toverschool!" riep ik. Maar gelijk betrok het gezicht van Alohomoraize "we hebben geen opleiding op zweinstein gehad...."



Zoo dit was het eerste hoofdstuk van Het superawesome krachtveld-avontuur met veel kapotte auto's, chagrijnige beukwilgen, kapotte toverstokken, afgeleide hulpjes van draco, diefstal, chantage, ontvoeringen koekjes n_n.
Ze zijn alleen nog niet zo melig.... word aan gewerkt!

Reageer (9)

  • JohnSmith

    geniaalxD

    1 decennium geleden
  • Felonys

    haha! echt grappig verhaal!xD

    1 decennium geleden
  • OhMyFinnick

    Weetje, dit is heel erg geweldig(H)

    1 decennium geleden
  • Oblivisci

    Leuk!

    1 decennium geleden
  • l_l3

    Ik weet zeker dat dit geniaaaaaal wordt, like your TPU verhaal, Aloho (ja ik heb geen zin om jouw complete naam te schrijven...)
    Maar ga nu verderrrrr!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen