Foto bij - 11 -

Kayla was de enige passagier in m'n auto, Mason had een rit met een vriend zei hij, Kayla vertelde me dat hij de hele tijd vreemd gedrag vertoonde, en niet veel zei. Ik vond het op zich niet zo vreemd. Jonge liefdes die elkaar dumpen en dan puber gedrag vertonen, het lijkt me allemaal heel normaal. Die avond ging ik terug op msn. 'Mazz' was online. Ik wachtte 5 minuten, en begon toen zelf een gesprek omdat hij niet met me sprak.

Melody
Hey!
Mazz
Ow hey, had je niet gezien.
Melody
Dacht ik wel (;, alles goed?
Mazz
Kan beter, met jou?
Melody
Best goed. Scheelt er iets?
Mazz
Niets interessant.
Melody
Hm, als je het niet wilt zeggen, maar je mag hoor
Mazz
Is wel goed zo

De hele tijd reageerde hij koud en kil, en kort. Het was net alsof hij tegen me sprak met tegenzin. Ik voelde me niet warm en vrolijk, zoals ik me anders wel voelde als ik met hem sprak.

Melody
Misschien moet ik maar gaan? Ik ben je vast aan het vervelen...
Mazz
Waarom?
Melody
Nou, omdat je duidelijk geen zin hebt om met me te praten, en dan is het niet meer leuk om een gesprek te voeren...
Mazz
Het is niet dat ik geen zin heb, ik ben gewoon...
Melody
Gewoon...
Mazz
Bang, verward...
Melody
Wat is er dan? Praat met me (;
Mazz
Een vriend van me, gaat ook vaak op chatsites. En nu heeft hij zo'n meisje op z'n msn, en die blijkt iemand te zijn, waarbij hij in het dagelijkse leven best veel contact mee heeft. Maar het contact is niet zo maar leuk, het is een ouder iemand die gezag over 'm heeft, en het zou illigaal en verkeerd zijn als hij iets meer wou, maar het leek wel, alsof hen beiden iets meer wouden. En nu weet hij niet wat te zeggen tegen haar... En ik begon na te denken, en ik beeldde me plots in dat het ook zo bij ons kon zijn, dus zouden we beter ophouden met chatten..
Melody
Maar dat wil ik niet.. Ik bedoel, we hebben het toch gezellig. Ik wil je echt beter leren kennen. Je hebt toch 'n foto van me? Dus je zou het wel weten als je me kende...
Mazz
Vind je het stom als ik bang ben om 'n foto van mezelf te sturen?
Melody
Nee. Laat maar zo (; maar laat me niet in de steek...
Mazz
Oke..
Melody
Tenzij je me zo stom vind, dat je eigenlijk gewoon van me af wilt.
Mazz
Dat is het echt niet! Ik vind je hartstikke interessant, en ik wil je dolgraag beter leren kennen.
Melody
Ik heb hetzelfde gevoel met jou (;
Mazz
Laten we het dan zo laten, en mekaar 'ontdekken'
Melody
Dat is een geweldig idee.
Mazz
Vind ik ook. En dat te bedenken dat ik je bijna liet gaan
Melody
Dat gebeurt niet meer! Haha, het lijkt alsof we de beste vrienden zijn die 'n ruzie hebben, terwijl we gewoon chatvrienden zijn, en elkaar amper kennen.
Mazz
Maar we worden best meer dan chatvrienden... Toch?
Melody
Natuurlijk! Met tijd (;
Mazz
Absoluut!

We zaten die avond nog serieuze gesprekken te voeren, en dingen te vertellen over ons verleden en kindertijd. Dingen waarin we geïnteresseerd waren, zowel muziek, als films.. We hadden elkaar beloofd ooit samen naar de film te gaan, maar met tijd, als alles goed liep en we elkaar vertrouwden. Jammer genoeg moesten we beiden afsluiten om de dag erna te werken, of naar school te gaan in mijn geval. Maar ik verheugde me al op ons volgende gesprek.

__ Mason __

Nooit had ik gedacht dat Miss Johanssen, ofwel Melody, zo'n leuke meid was. Ze was het perfecte meisje! Ze had dezelde interesses als ik, en we konden serieus praten, zowel als goed lachen. En dat was enkel via chat. Ze was echt knap, en lief.. Maar het kon niet, ze was m'n lerares, en ik was maar 'n leerling. Een leerling die het haar al moeilijk had gemaakt, door 'n grote bek op te zetten. Maar een flirt, een crush, kon hopelijk geen kwaad.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen