Foto bij - 008.

Na een half jaar ofzo is de tijd weer ens aangebroken dat ik Joyce der quizlet account overneem. Oké, grapje, ik kom alleen activeren & een poging doen tot niks van het verdere verhaal te verklappen. weet je wat ik wel kan verklappen...

Harry is een schatje ;3 hihihihih. lol bye

Met een zucht liet ik de deur achter me dicht vallen. hij was terug. natuurlijk had ik hem en zijn vrienden op gemerkt. Ze blokkeerde de halve straat. Natuurlijk had ik door dat hij me had gezien, dat hij ons had gezien, maar het kon me letterlijk niets schelen. Het leek erop dat Kyle me niet in de steek zou laten. Dat hij beloftes maakte en ze nooit zou breken, niet zoals Louis mij had gedaan. Mam kwam de gang opgestormd en meteen werd ik overspoeld met vragen. 'Kunnen we al een wedding plannen?'
'Mam, alsjeblieft. Doe normaal. We waren alleen dagje weg!' ze keek me even aan en haar blik viel toen op de ketting. Enthousiast klapte ze in haar handen.
'Jullie zijn zo'n goed stelletje bij elkaar. Hij heeft het stoere en jij bent echt het perfecte meisje voor hem.' nou daar heb je je weer bijzonder mooi onderuit gepraat, mam. Ik wist dat ik niet de perfecte dochter voor haar was. Was ik nooit geweest, zal ik nooit worden. Ik was niet goed op school en ik was te meisjes-achtig volgens haar. Ook had ik nooit een fatsoenlijk vriendje gehad – iets waar mijn zusje een expert in was. Het liefst had ze elke week een ander en mijn moeder juichte het nog toe ook. Ze vond dat dat liet blijken dat Tess later veel liefde zou krijgen van haar man. Dat sloeg natuurlijk weer helemaal nergens op.
'Stop met praten alsjeblieft, er is nog helemaal niks serieus. Ik ga naar boven, even douchen. Misschien kom ik nog naar beneden, misschien ook niet. Doei.' ik was altijd redelijk snel klaar als ik met mijn moeder had gesproken. Ik begroette mijn zusje kort, maar die had geen aandacht voor me en ik wandelde naar boven. Net toen ik de bovenste tree bereikte, begon mijn telefoon levensloos te piepen en ik was in de veronderstelling dat hij weer om stroom liep te zeuren. Dit was niet het geval en ik zag dat het een smsje was van Kyle. “You look perfect with that necklace. I had a great time today. Can we repeat this soon?” ik glimlachte en typte snel een berichtje. “Ofcourse we can, see you tomorrow x” snel stopte ik mijn telefoon weg en wandelde ik naar mijn kamer. Tijd voor wat tijd alleen.. ik kon het wel gebruiken..

het grijze weer van de dagen voorheen had zich verplaatst naar wat zomers weer en ik sloeg met een glimlach het dekbed van me af. Ik wierp een korte blik op mijn telefoon en zag dat hij knipperde. Snel viste ik hem van mijn nachtkastje af en las het smsje, wat ik had gevonden. Kyle vroeg zich af of ik misschien een dagje met hem naar het strand wilde. Ik stemde meteen in, zodat ik Louis en zijn vrienden tenminste niet tegen hoefde te komen. Hij reageerde meteen dat hij me over een uurtje zou halen en ik glimlachte. Snel wandelde ik naar de kledingkast om een outfit uit te kiezen, die boven mijn bikini zou passen.
'Louis is trouwens terug. Zou je niet eens naar hem toegaan?' mijn hele humeur werd verpest, toen ik beneden aankwam. Ze zaten met z'n drieen aan de keukentafel en hadden natuurlijk opgemerkt dat ik voor een keer goed gehumeurd was. 'Jullie waren toch, like, beste vrienden?'
'Mam, please. Het is ochtend, stop met praten. En ja, hij is terug. Big deal.' zuchtte ik, voor ik aan de tafel ging zitten en een broodje smeerde. in fact, it was a big deal.. met een boze blik nam ik een hap van het broodje en zuchtte. Beter zou Kyle mijn humeur veranderen..

Reageer (22)

  • futuredreams

    hahahahahaha swagbanana :
    GEEN BANAAN XD OHGOD

    1 decennium geleden
  • CantBeNamed

    ik vertrouw die kyle voor geen banaan...
    sneel verder!!(flower)

    1 decennium geleden
  • ShanaV

    Superr!
    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • BoogyBear

    egt super leuk nieuwe abo hihi pleas snel weer nieuw hoofdstukje xx

    1 decennium geleden
  • nienkeworld

    IK WIL MEEEEER. I love you and your story. <33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen