Ik had godverdomme een heel hooftstuk geschreven,delete quizlet het opeens!!!!!!!!!!!!!!Raaaaaaaaa je wilt niet weten hoe ik heb lopen vloeken.
Nou,ik heb hem opnieuw geschreven maar hij is wat minder goed dan de eerste keer dat ik 'm schreef

We kwamen al gauw bij de bekende thunder cave.De enigste grot die naar Porado city leid.De grot trekte elektrische pokemon aan en het was dus ook gevult van die pokemon binnen.Daisuke en ik liepen naar binnen.Het was er prachtig.De grot werd verlicht door elektrische straaltjes die over de grond en de wand kropen.Kleine platjes hadden zich verstopt tussen de keien en wanden.Zonder dat ik het in de gaten had gooide Daisuke opeens zijn pokeball in de lucht.
'Waarom doe je dat?' Vroeg ik verbaast.
'Elektrische pokemon houdern van de elektrische straling hier dus Jolteon en Plusle laat ik er even van genieten.He,je kan Elektrike er ook wel uithalen.' Zei Daisuke.IK knikte en haalde ELektrike uit zijn pokeball.Hij keek even onwennig naar mij,Bulbasaur en Daisuke maar bleef bij ons in de buurt.We liepen rustig door de grot heen en overal zagen we pokemon wegschieten.Opeens stopte Daisuke.Hij liep naar een wand en haalde een blad van een plantje.
'Bukken.' Zei Daisuke en we gingen zitten achter een grootte kei.Daisuke vouwde het blaadje en hield hem bij zijn mond.
Fvooooooouuuuuwiiiuuuuuuuuuu
Het was een mooi geluid en ik hoorde het galmen door de grotten.Na een tijdje stopte Daisuke en gooide het blad weg.Hij keek lang de kei.Ik hoorde geritsel en keek mee.Een kleine pokemon was afgekomen op het gefluit.
'Elektrische pokemon,en vooral Shinx,kunnen hogen tonen horen.Dus van mijn fluit.' Fluisterde Daisuke.Het was dus een shinx.Hij zag er best schattig uit.Opeens merkte Shinx ons op en begon te grommen.Daisuke sprong over de kei en stond voor Shinx.Plusle kwam al aanlopen zonder dat Daisuke iets had gezegt.Wauw,z'n pokemon weten echt precies wat Daisuke in zijn hooft heeft.
'Plusle doe je thunder bolt.' Zei Daisuke en Shinx werd geraakt.
'Waarom doe je dat?Thunder bolt heeft geen enkel effect op Shinx.' Zei ik.
'Het was geen aanval.Het was meer een soort uitnodiging.Zo doen elektrische pokemon dat.' Vertelde Daisuke.Shinx gromde en zijn vacht gloeide lichtjes.
Daisuke grijnsde.
Shinx rende op Plusle af met bite.
'Plusle spring omhoog.' Zei Daisuke rustig en Plusle ontweek de bite met gemak.
'Nu copycat,Plusle.' Zei Daisuke tegen Plusle die naast Shinx stond.Plusle beet Shinx met bite.Snel tacklde Shinx Plusle van zich af.
'Swift,Plusle.' Zei Daisuke.Plusle draaide en sterretjes vlogen op Shinx af.Shinx probeerde het te ontwijken maar het lukte niet en werd geraakt.Shinx stond langzaam op en ging op Plusle af met een quick attack.
Plusle kon niet ontwijken en werd geraakt.
'Maak het af met hidden power,Plusle.' Zei Daisuke en rondom Plusle verschenen witte licht bolletjes.Daisuke gooide een pokeball nadat Shinx was geraakt.De pokeball schudde heen en weer,opeens verschenen er sterretjes bij de knop.Daisuke liep grijnsend naar de pokeball en pakte hem.Hij aaide Plusle even overzijn kop.
'Bedankt,Plusle.' Zei hij erbij.
'Yo Daisuke.Cool hoor,een Shinx.' Zei ik en liep naar hem toe.
'Ik wilde een Shinx vangen en hier was de beste optie.Vandaar.' Antwoorde Daisuke lachend.
'Yo Daisuke zullen we gaan.Ik wil zo snel mogenlijk mijn eerste badge halen.' Zei ik enthousiast.Daisuke knikte en deed zijn pokemon in hun pokeballen,wat ik ook deed.We liepen snel de thunder cave uit.Een klein weggetje heuvelafwaarts leidde naar Porado city.Ik had nu al zin in mijn gym gevecht.

Kort nou en?Anyway ik zal even de aanvallen geven van Shinx:
-quick attack
-bite
-tackle
-thunder bolt

Reageer (6)

  • Curuxa

    Boeiuh dat ie kort is moet je mijn hoofdstukken zien, die zijn pas kort!

    1 decennium geleden
  • KidouYuuto

    yes dent ik heb je enige pokemon verslagen dus ik, win !!

    1 decennium geleden
  • ShadowNight

    verder

    1 decennium geleden
  • Pkmnfan

    Echt coool:D

    1 decennium geleden
  • Organism

    JA ja ja maak een kaart.
    Echt een top story! ;D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen