Foto bij - 015.

'You look absolutely gorgeous.' glimlachte Kyle trots, toen ik de deur opendeed en even een rondje draaide in mijn nieuwe jurkje. Hij pakte mijn arm vast, duwde me tegen hem aan en drukte even gulzig zijn lippen op de mijne. Al snel liet hij los.
'Ik weet niet of ik lang kan blijven, hoor. Ik heb een behoorlijke hoofdpijn en ik heb alles er al tegen gebruikt.' mompelde ik met een zucht, terwijl ik mijn jas van de kapstok viste en achter hem aan liep. Net toen ik de deur achter me dicht trok, besefte ik dat ik geen sleutel bij me had, maar dat maakte me nu helemaal niet uits. Als die hoofdpijn maar afzakte, dan kon ik een beetje een goede indruk achter laten bij zijn vrienden. Want geloof het of niet, volgens mij was dat de enige reden dat ik mee ging.
'Ik heb er wel iets voor.' Hij haalde een pakje tevoorschijn, toen we eenmaal in de auto zaten en reikte me een pilletje, die dezelfde grootte had als een paracetamol, en een flesje water. 'Het duurt eventjes voor het werkt, maar het werkt echt en je zal er voorlopig geen hoofdpijn meer doorhebben.'
Ik keek hem even dankbaar aan, wierp het pilletje in mijn mond en nam een slok water. Ik was normaal niet zo van de pilletjes, maar alles om van deze helse pijn af te komen. Ik gaf hem het flesje terug. Hij drukte snel een kus op mijn voorhoofd. Ik had het bijzonder warm, maar ik nam aan dat hij dat niet merkte. Hij startte de auto en reed weg. Hoe langer we in de auto zitten, hoe minder de hoofdpijn werd.
'Hey! Het werkt echt! Oh, hoe kan ik je bedanken?' vroeg ik hem enthousiast, terwijl een gemeende lach op mijn gezicht te voorschijn kwam. Hij grijnsde en legde zijn vrije hand op mijn bovenbeen.
'Ik weet wel wat bedankjes, hoor.' grijnsde hij overtuigend, terwijl hij zich weer op weg richtte. Ik keek hem even grijnzend aan en beet wat op mijn onderlip. Wauw, wat was die jongen toch goed voor me.
'Ga ik dat zelf ook leuk vinden?' vroeg ik hem lachend en hij grijnsde, terwijl hij zijn hand nog iets omhoog schoof. Ik voelde mijn onderbuik even kort, maar liet het gevoel alweer snel varen.
'Geloof mij, jij zal het ook leuk vinden.' Hij stuurde de auto een straat in en parkeerde vervolgens zijn auto achter een lange rij andere auto's. Net toen ik uit wilde stappen, greep Kyle me nog even vast. 'Alleen praten als ik het zeg en blijf bij mij, ik wil je niet kwijt raken.'

Hand in hand wandelde ik gedwee met Kyle mee. Hij leidde me naar een van de beste luxe villa's en ik bedacht me dat zijn vrienden dan best wel rijk waren als ze daar zonder ouders wonen. Hoe kwamen ze in godsnaam aan zoveel geld en waar kon ik zo'n baantje vinden? Ik voelde hoe zijn greep op mijn hand wat sterker werd, toen we het pad opliepen en ik huppelde vrolijk achter hem aan. Damn, dit waren goede medicijnen. Die kon ik wel vaker gebruiken. Hij belde aan, drukte snel een kus op mijn voorhoofd en wachtte geduldig tot de deur openging. Ik grijnsde, niet wetende wat me te wachten stond..
'KYLE!' een jongen, die wat moeilijk uit zijn ogen keek, haalde ons enthousiast binnen. Kyle mompelde dat ik voor mocht gaan. Ik deed zoals ze zeiden en keek even het huis rond. Netjes hoor. Zeker als hier alleen maar jongens woonde. Ik hoorde Kyle en de andere jongens praten, maar deed net alsof ik het niet hoorde.
'Dat heb je goed geregeld.' ik hoorde hem terug mompelen dat ik een mooi meisje wat en hem veel te bieden had. Ook mompelde hij er stug achter aan dat niemand maar ook maar een vinger naar me uit mocht steken, tot hij eventueel toestemming had gegeven. Ik draaide me even kort naar hun om en glimlachte zwoel, terwijl ik naar hem zwaaide. Ik had alleen zijn toestemming nodig, toch?


lees mn nieuwe story I just wanna be with you. - Niall Horan!
It would mean a lot to me <3.
Laat reacties en kudo's voor me achter en jullie worden beloond <3.

Reageer (14)

  • medirection

    Omgg hij is een loverboy!:O
    Snel Verder! :)

    1 decennium geleden
  • RandomnessXx

    DAMNIT!!

    Kutle heeft haar drugs gegeven!

    1 decennium geleden
  • Cliffayne

    Jesus wa denkt die gast?:o ik wil eigelijk nie verder gaan maar dan ook weer wel,ooke ik kies toch maar om verder te gaan in de hoop dat alles goed komt?:(

    1 decennium geleden
  • BoogyBear

    omg hij is een loverboy :O hihi

    1 decennium geleden
  • MCourtois

    Mooi !

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen