Ik ben zo ontzettend bang. Niet om mijn verhaal (was ik overigens wel toen ik het schreef. Ik ben nogal snel bang.) Maar om de film die ik zojuist gekeken heb. Ik keek the hole, samen met Fleur, die zoals ik al vertelde graag horror kijkt, en ik was zo. Mega. Bang. Echt niet normaal. Toen ik in mijn eentje op haar (zolder!!!) kamer zat, begon ineens de vloer mega te trillen, de muren te schudden en de spiegel stuiterde bijna van de schap af. Drie keer raden wie er hysterisch door het huis heeft gerend? Juist. Wat blijkt nou: Aardbeving! Wie van jullie heeft 'm ook gevoeld?!

Waarom ik dit met jullie deel? Geen idee. Staat er eens wat anders dan de bevestiging dat dit inderdaad hoofdstuk 3 is. Maargoed. Dit is dus hoofdstuk 3. Enjoy! (;

Voor de mensen die het niet meer 's avonds willen lezen: Ik raad aan het toch te doen. Ik ben zelf ook heel snel bang zoals maar weer is gebleken, maar ik denk dat het verhaal een deel van zijn spanning verliest als er op de achtergrond vogeltjes fluiten en kindjes buitenspelen... haha! Maar het is geheel jullie keus natuurlijk!

Liefs,

Esmée

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Mugiwara

    Ghaha mijn vermoeden is juist ;D
    Nou ja, dat is nog niet zeker, maar ik denk het wel ^^
    Ik denk namelijk dat dat jongetje uit het proloog het broertje van Rod is (:
    Ik neem een abo trouwens!

    1 decennium geleden
  • AllTimeHigh

    Aaah, echt zo geweldig!


    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • KIaus

    Echt geweldig!
    Ik zit het hier in het schemer te lezen van de opkomende zon... Vliegt er opeens een duif tegen het raam. Ik zit zo in het verhaal dat ik me een hartaanval schrik.
    Ik dacht wel dat het jochie in deel een Rod was(niet die geen die verdronk)
    Nogmaals GEWELDIG!

    snel verder Esmeé

    1 decennium geleden
  • Braviour

    aaahh het is bijna 12 uur snachts en ik zit dit enge verhhaal telezen

    en ik had ook aardbeving ik was boven stukje aan het schrijven opeens gaat mijn kast trillen ik dacht zal d ekat wel zijn dus ik dee dde deurtje open niks ik helemaal ban hysteries na beneden lopen rennen .
    hahah snel veder en lees dit verhaal neit voor het slapen gaan

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen