Foto bij - 017.

Ik negeerde alles wat met hem te maken en probeerde mijn gedachte leeg te maken. Het lukte echter niet en de gebeurtenis van net speelde zich vrolijk achter elkaar af. Ik hoorde nu toe hoe er aan de voordeur geprutst werd en ik voelde dat het bed wat omhoog veerde. Het was duidelijk dat Kyle was opgestaan en nu zijn kleding bij elkaar zocht. Hij wandelde – eenmaal aangekleed – naar de kant van het bed waar ik lag en knielde naast me neer. Hij veegde het deken iets van me af om me aan te kijken, maar ik weigerde. 'Kleed je aan, fris je op en kom naar beneden. Ze zullen je willen zien.'
Zonder verder nog iets te zeggen of me aan te raken wandelde hij de kamer uit. Ik sloeg het deken van me af en zocht snel al mijn kleren bij elkaar. Ik wou deze middag zo snel mogelijk vergeten en ik zou dit dan ook doen. Weg bij Kyle wou ik niet, want ondanks zijn uitbarstingen soms had ik een soort liefde voor hem gecreeerd waardoor ik bijna niet meer zonder hem kon. Ik opende de enigste andere deur in zijn kamer en kwam uit in een badkamertje. Ik veegde alle tranen weg, zorgde ervoor dat alle mascara strepen verdwenen en deed vervolgens nieuwe make-up op. Snel voegde ik mijn haar bij elkaar in een knot en streek mijn jurkje even recht. Ik zou het jurkje voor de rest van mijn leven niet meer dragen. Nooit meer, ik zou uberhaupt geen jurkjes meer dragen. Ik was er helemaal klaar mee.

'Amber, ik had helemaal niet door dat jij er ook was!' riep Kyle's moeder verontwaardigd, toen ik de woonkamer binnenwandelde. Meteen begon ze me te overladen met allemaal vragen. Ik beantwoordde ze allemaal vriendelijk en wandelde ondertussen naar de bank, om vervolgens naast Kyle neer te ploffen. Als hij dit spelletje zo graag wou spelen, kon ik maar net zo goed mee spelen.
'Ik was gewoon even Kyle's kamer aan het bewonderen, en zoals bekend heeft hij een echte jongens kamer.' glimlachte ik vrolijk naar zijn moeder, terwijl ik even mijn hand op zijn been plaatste. Kyle had zijn armen al om me heen geslagen en drukte even een kus op mijn kruin.
'Misschien kan jij hem eens wijs maken om hem te laten opruimen, het wordt eens tijd. Die kamer heeft , sinds we hier wonen, nog geen stofzuiger gezien!' mompelde zijn moeder verontwaardigd. Kyle lachtte alleen wat en drukte me nog iets dichter tegen hem aan. 'Maar goed, wil je wat drinken liefje? We zijn zo aan het kletsen over Kyle dat ik het helemaal vergeten ben.'
Ik schudde mijn hoofd. 'Nee, mijn ouders komen zo thuis en ik moet het huis nog opruimen. Dankuwel, in ieder geval.'
'Oh, geen probleem voor het lieve vriendinnetje van mijn zoon!' glimlachte Kyle's moeder en ik stond op. Ik had een goed excuus gevonden. En geloof het of niet, het was echt geen leugen. Het huis was een redelijke troep. Ik begroette zijn ouders en beloofde dat ik snel weer langs zou komen – iets wat ik vast waar zou maken. Vervolgens wandelde ik naar de gang en ik merkte dat Kyle me op de voet volgde. Zodra we uit het zicht waren van zijn ouders, greep hij mijn arm vast en trok hij me naar zich toe. Vervolgens drukte hij zijn lippen passievol op de mijne en, anders dan net, voel ik nu wel hoe de liefde ervan af spatte. Toen hij weer losliet, drukte hij nog een kus na op mijn voorhoofd. 'Ik bel je snel, lieverd.' mompelde hij, toen ik de voordeur eenmaal open had getrokken en vervolgens weg wandelde. Zonder goed te kijken, stak ik de straat over en wandelde ik naar mijn huis. Wat een dag. En die was nog lang niet af.


Top5 zou leuk zijn, dus kudo zo hard als je kan <3.

Reageer (19)

  • Bolognese

    @Missespayno

    Ja echt he!:@

    1 decennium geleden
  • RandomnessXx

    OKE
    DIT
    IS
    KLOTE
    AMBER
    DENK
    FF
    NA
    DOM
    KIND
    !!
    »« »« !! =€ ×___X

    1 decennium geleden
  • Cliffayne

    Oh gosh i dont like it anymore die gast verkracht aar en zij wil der bij blijven koman zeg?:o

    1 decennium geleden
  • MCourtois

    Mooi !

    1 decennium geleden
  • XxLxX

    Wat een facking loverboy omg!
    Snel verder!
    'Xx.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen