Foto bij Porado city

De kaart is nog neit klaar maar hij komt er wel hoor. (ooit)

We stonden nog net buiten Porado city.Het was een grote stad.
'Man,waar zou de gym zijn?' Vroeg ik.Daisuke keek me aan.
'Wil je meteen naar de gym?' Vroeg hij.Ik knikte.
'De stad maakte me niet veel uit maar ik wil de gym vinden.' Antwoorde ik grijnsend.Daisuke snoof lachend door zijn neus.
'Dan kunnen we het best opsplitsen.Ik neem de west kant.Jij de oost kant.' Stelde Daisuke voor.Ik knikte en we liepen ieder een kant op,ik gevolgt door Bulbasaur natuurlijk.Na een tijdje lopen stonden we bovenaan een trap.Ik denk in een achter buurt want het was er best verlaten.Er lag een plas onderaan de trap.Bulbasaur en ik liepen de trap af.Terug kon niet dus dan maar hier doorheen steken en kijken waar we uitkomen.We kwamen steeds verder in een achter buurt en de huizen stonden dicht op elkaar.We liepen door de smalle steegjes.Opeens stond er een jongen voor me.Hij had zwart haar en een sweatshirt aan.Niet echt het weer daarvoor.Hij keek me duivels aan en balde zijn hand tot een vuist.Bah,ik heb geen zin in problemen.Ik zuchtte en draaide me om.Shit!Achter me stonden nog twee jongens,ik was omsingelt!
'Sorry.' Zei ik terwijl ik erlangs probeerde te komen.Maar de grote jongen duwde me keihard tegen me schouder en ik struikelde achterover en viel op straat.Oke,nu was ik pissig.
'Bulbasaur doe je...' Maar ik kon mijn zin niet afmaken.
'Kop dicht.' Snauwde de grote jongen en duwde me tegen de muur van een vervallen huis.Bulbasaur keek me bezorgt aan maar dat veranderde in woede toen hij naar de jongens keek.Ik zag hoe hij wilde aanvallen,ik schudde mijn hooft.
'...Rennen...' Bracht ik uit.De jongen had zijn hand tegen mijn keel waardoor ik weinig adem kreeg.De jongen met het sweatshirt keek naar Bulbasaur en gaf hem een trap waardoor hij tegen een andere muur belandde.Blbasaur bleef liggen.Ik keek geschrokken naar Bulbasaur...Slim,jochie.Hij hield zich bewusteloos maar hij keek met één oog naar mij.
'W...weet je wel...wie m mmijn vader..is?' Vroeg ik.De jongens keken me verveeld aan.
'Nou?' Zuchtte de kleine jongen.Nee!Dit is niet wat ik wil!Suno waarom maak je nou deze reis?!Dammit,ik zal en ging Red's naam niet gebruiken.Ik wendde mijn hooft af.
'Antwoord!' Snauwde de kleine jongen.
'..smurf..' Antwoorde ik grijnsend.
'Ryo!' Zei de kleine jongen boos tegen de grote die mij vast hield.De grote haalde met één vuist uit.Ik voelde de klap tegen mijn wang en mijn hooft vloog de andere kant op.Mijn wang voelde branderig aan.
'Wat doe je in onze wijk?' Vroeg de sweatshirt jongen.Ik keek met boos aan.
'D dit..is niet...van jou...' Antwoorde ik en probeerde rustig te ademen.
'Antwoord of houd je kop.' Zei de Ryo en ik voelde hoe zijn vuist zich in mijn buik boorde.Hij liet me los en ik viel voorover.Ik hoest en proestte het uit.Ik spuugte mijn speeksel uit van het hoeste en hield mijn armen rond mijn maag.Ademen,ademen,ademen!Ik probeerde rustig te worden en zuurstof binnen te krijgen.Ik opende mijn ogen en zag hoe Bulbasaur woedend op de jongen afrenden.De jongens gijnsde en haalde al uit met hun voeten.
'Neeeee!' Riep ik en strekte mijn hand uit maar dat hielp natuurlijk niets.Ik had nog steeds één oog dichtgeknepen van de pijn.Vlak voordat hun voeten Bulbasaur raakte zag ik een flits.Een jongen zat over Bulbasaur gebogen en ving met zijn rug de klappen op.Ik zag hoe hij een een schok beweging maakte maar hij verder oke was.De jongen stond op en draaide zich om.
'Hato?!' Bracht ik verbaast uit.Hato keek furieus naar de jongens en gooide een pokeball.Een Mankey kwam tevoorschijn.
'Mankey doe je karate chop.' Zei Hato en Mankey sprong op de jongens af.De jongens rende geschrokken de steeg uit.Mankey rende ze achterna.Ik krabbelde overeind.
'Mankey zo is genoeg.' Riep Hato en Mankey kwam terug rennen.
'Goed gedaan.' Zei Hato en stopte hem weer in zijn pokeball.
'Bedankt Hato.' Zei ik glimlachend.Hato liep naar me toe.
'Man,gaat het?' Vroeg hij bezorgt.Ik grijnsde.
'Tuurlijk,ze krijgen mij niet klein.' Zei ik.Hato lachte schuddend zijn hooft.
'Het is maar goed dat ik Bulbasaur herkende anders zat je in de problemen.' Zei Hato.
'Ben je ook opzoek naar de gym?' Vroeg ik.Hato grijnsde en hield een badge omhoog.
'Heb ik al.Ik kom eigenlijk net van haar huis af.Ze had het druk dus hielp ik haar.Ik kan je de weg wel wijzen.' Vertelde Hato.
'Graag.' Antwoorde ik.Nadat we zagen dat Bulbasaur helemaal oke was gingen we opweg.We kwamen we paar straten verderop bij een huis.Ik opende gespannen de deur.Het was er binnen druk met kinderen die speelden.Er stond een tafel in het midden waar een jongen aanzat.Hij draaide zich om.
'Suno?' Zei Daisuke verbaast.Mijn mond zakte open.
'Daisuke wat doe jij hier?' Vroeg ik.
'In het oosten wist iemand waar het huis was van de gym leidster.Dus hoopte ik dat ze hier was.En dat klopte.' Legde Daisuke uit terwijl Hato en ik gingen zitten aan de tafel.Net op dat moment kwam er iemand uit de keuken.
'Nog meer trainers neem ik aan?' Vroeg ze vriendelijk.We knikte.Ze zag er vriendelijk en vrij jong uit.
'Hai ik ben Colida de psygic type gym leider.' Stelde ze zich voor.Een oudere vrouw kwam via de buiten deur binnen.
'Hai lorreta.Ik moet weer gaan,trainers zijn er weer.' Zei Colida.Lorreta glimlachde vriendelijk.
'Natuurlijk.Nu ik terug ben kan je gaan,meid.' Zei Lorreta.We gingen met zijn alle naar de gym,zelfs Hato ging mee om te kijken.
'Wat deed je daar?' Vroeg ik nieuwsgierig.
'Dat is een kinderopvang maar er zijn maar weinig vrijwilligers.En ze kunnen de kinderen niet alleen laten als ze boodschappen doen.Dus als er geen trainers zijn,pas ik op de kinderen en haalt Lorreta de boodschappen.' Vertelde Collida en ondertussen stonden we al voor de gym.


Hato liep naar de tribune en ging zitten.
'Ga jij maar als eerst.' Zei ik.Daisuke keek vreemd op.
'Ik dacht dat jij juist zo graag wilde.' Merkte Daisuke.
'Ik wil eerst jouw zien vechten in een echt gevecht.' Zei ik en liep naar de tribune en ging naast Hato zitten.Daisuke grijnsde en ging op zijn plek staan.
Colida gooide haar eerste pokeball de lucht in.
'Grumpig we gaan ervoor.' Zei Colida terwijl de varken pokemon tevoorschijn kwam.
'Jolteon ik kies jouw.' Zei Daisuke en gooide zijn pokeball waar Jolteon strijdvaardig uitkwam.
'Eén tegen één.Begin.' Zei de scheidsrechter en beide pokemon rende op elkaar af.

Oke volgend hooftstuk wordt dus gym gevechten.Hier heb je ff plaatje van Colida

Reageer (4)

  • KidouYuuto

    in een bos
    chikorita is er wat vroeg ik tewijl ge de hele tijd haar blad van kant naar kant draaide
    ja ik voel iets zij ze in pokemon taal

    1 decennium geleden
  • ShadowNight

    verder

    1 decennium geleden
  • Organism

    Haha jes! dit is wat ik bedoel ;D

    1 decennium geleden
  • endoflove

    sorry voor eventueele spellingsfouten maar ik heb het niet gecheckt want ik had iemand belooft hem nog vandaag (9-11) te activeren

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen