ik prikte het laatste stukje aan mijn vork en genoot van het laatste hapje. Harry keek me lachend aan en ik kon aan zijn blik zien dat hij wachtte op een berg met complimentjes. 'Het was heerlijk, Harry, jij mag vaker voor me koken.'
Harry grijnsde en gaf me een zetje. 'Ik vroeg me af, he. Kookt je vriendje eigenlijk wel eens voor je?'
Meteen schoten mijn ogen omhoog. Vriendje? Oh Kyle, hij bedoelde Kyle. Ik haalde mijn schouders op. Ik zag hoe Louis zich gefrustreerd uitte op het eten dat zich op zijn bord bevond. Op een of andere manier had ik helemaal niet meer aan Kyle gedacht, tot Harry erover begon. Iets wat me herinnerde dat ik de hele avond nog niet aan gister had gedacht. Wel een positief iets.
'Ja, vertel eens over je lover, Amber. We willen het met liefde horen!' begon Niall nu, terwijl hij nog wat aardappeltjes van Zayn's bord viste. Zayn zuchtte even, maar deed er niks tegen.
'Aan haar gezicht te zien, wilt ze er liever niet over praten.' mompelde Liam nu, terwijl hij me even peilend aankeek. Ik wist dat hij doorhad dat er iets niet klopte, maar ik ging niet op zijn vermoedens in.
'Sorry jongens, ik ben gewoon een beetje moe.' De jongens begonnen meteen te discussieren over van alles en nog wat en ik staarde even naar mijn bord. Ook Louis bracht geen nuttig woord uit en ik zuchtte even. Het irriteerde me wel een beetje dat hij er nooit naar vroeg. Net toen ik op wilde staan om naar de wc te gaan, ging mijn telefoon.
Waar the hell ben je?! Waarom doe je de deur niet open?! Waag het niet om bij dat kansloze kind van je te zijn, dan heb je echt een probleem!” ik sprong meteen op. Meteen verzon ik een excuus dat ik vergeten was de douche uit te zetten en ik vluchtte de keuken uit. Beter had hij me niet zien veranderen van huis, dan was het pas echt oorlog..

Ik trok de deur open en glimlachte lief naar hem, ondanks dat zijn gezicht op oorlog stond. 'Waarom reageer je zo laat? Waarom doe je nu de deur pas open?!'
'Ik stond onder de douche, aangezien ik dat al een dag niet gedaan had.' mompelde ik, terwijl ik de deur verder opendeed, zodat Kyle naar binnen kon lopen. Iets wat ik waarschijnlijk beter niet had kunnen doen, maar Kyle moest zich niet zo aanstellen en vooral niet zo jaloers zijn.
'Je liegt toch niet tegen me he?' ik schoof de deur dicht en wandelde achter hem aan naar de woonkamer. Hij draaide zich om en keek me even doordringend aan. Ik pakte zijn hand en trok hem naar me toe. Ik moest dit gewoon doen. Ik moest zijn vertrouwen winnen. Als hij erachter zou komen dat ik bij Louis was geweest, zou ik een gigantisch probleem hebben.
'Wil je nou stoppen en me gewoon even zoenen? Ik hou van je, Kyle.' Hij sloeg zijn stevige armen om me heen en drukte zijn lippen passievol op de mijne. Ik merkte dat hij steeds ruiger werd en zuchtte even. Als dit de enigste manier was om hem rustig te krijgen. Ik drukte mijn lichaam nog iets dichter tegen hem aan en merkte dat hij dit zeer op prijs stelde. Zijn handen rustte inmiddels allang op mijn kont en ik besloot hem nog maar even meer te kalmeren door mijn benen om zijn middel te slaan. Hij begreep mijn hints volledig en kon niet langer meer wachten. Met mij in zijn handen wandelde hij richting de gang om vervolgens naar de trap te lopen. Ik probeerde mijn gedachte onder controle te houden en dacht aan iets leuks, alles om deze situatie prettiger te maken dan dat het nu was..


5 oktobeer!!!!!!!!!!!!!!!! Ben ik blij dat ik niet meer leerplichtig ben ;D Wie gaan ook? We should meet! ;D x

Reageer (37)

  • Estiii21

    moest hij nie zo erg zijn wou ik hem wel (:
    BMX FOR LIFE

    1 decennium geleden
  • TICKETTOHELL

    Ik ga (:

    1 decennium geleden
  • Frappucino

    Kyle, godverdomme, wees blij dat ik je niet kan slaan door m'n computerscherm, anders lag je alláng onder de groene zoden. & nee, fucking kutzooi, het is midden in mijn proefwerkweek. M'n ouders laten me echt niet gaan, ontzettend kut! Maargoed.. Je schrijft prachtig. <3

    1 decennium geleden
  • moonbones

    ik ga ook heen met een vriendin van mij & nog 2 vriendinnen van haar die ik voor het eerst ga zien dus ik heb er superveel zin in! maar helaas zijn wij beide nog leerplichtig en zitten in dezelfde klas waardoor we zeker weten problemen krijgen but who gives a fuck? haha

    1 decennium geleden
  • PinkBlossom

    Ik ga!
    Can't wait <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen