Augustus – 2011
      “Ik ben thuis!” de stilte die net door het huis heerste werd bruut onder broken door Louis die de deur open smeet en naar binnen liep. Lachend volgde de jongens hem en Zayn, die als laatste binnen kwam, sloot de deur. “Olivia?”
      “Ik ben hier” Olivia kwam de trap afgewandelt. Elk paar ogen werd op haar gericht waardoor ze met rode wangetjes naar de grond keek.
      “Wat heb jij aan?”
      “Vind je het niet mooi? Jij hebt dit zelf uit gekozen Tomlinson” ze omhelsde Louis. “Ik heb je gemist”
      “Ik jou ook litlle Olive” Louis trok haar heel even in een strake omhelzing en duwde haar toen een meter van zich af. “Ik vind het wel mooi, ik had gewoon niet gedacht dat je er in zou rond lopen”
      “Ik heb dit al vaak aan gehad. Hey jongens” Olivia stapte rond Louis en omhelsde de jongens een voor een. “Hey Niall” Olivia sloeg haar armen rond Niall en niet veel later voelde ze zijn sterke armen rond haar middel.
      “Hey” hij drukte een kus op haar wang, net naast haar lippen. Glimlachend liet hij haar los. “Hoe gaat het me je?”
      “Goed, hoe gaat het met jou?” Louis en de jongens waren onder tussen al in de woonkamer verdwenen.
      “Ook goed” Niall glimlachte waardoor ook Olivia moest glimlachen. Twee kuiltjes vormden zich in haar wangen.
      “Kom” Olivia pakte Nialls hand vast en trok hem ook mee de woonkamer binnen, waar de vier andere jongens de twee banken al in beslag hadden genomen. “Move it” mompelde ze tegen Louis, die in zijn eentje een van de banken in beslag nam. Mopperend schoof Louis op zodat Olivia naast hem kon gaan zitten en Niall naast haar. “Hoe was de radiotour?” al snel begonnen de jongens allemaal door elkaar te praten waardoor Olivia ze tot stilte moest mannen en ze een voor een liet spreken.
      “De volgende keer kom je maar mee” Louis sloeg zijn arm over Olivia’s schouders heen en trok haar in zijn richting zodat hij een kus op haar haren kon geven. “Ik heb je echt gemist” prevelde hij in haar oor, net zacht genoeg zodat enkel zij het zou verstaan.
      “Je moet niet fluisteren, heeft je mama je nooit geleerd dat dat onbeleefd is?” Harry keek Louis grijnzend aan.
      “Shut up, Styles” mompelde deze voor hij een kussen naar Harry’s hoofd smeet, wat Harry niet zag aan komen en het kussen niet op tijd kon opvangen. Met een plof lande het kussen op Harry’s gezicht, die het niet veel later weer in Louis’ richting smeet en een paar scheldwoorden mompelde. “Ik hou ook van jou” Louis wierp Harry een handkusje toe en stond toen recht. “Moet er iemand iets drinken?” verbaasd keek Olivia Louis aan, dit was ook de eerste keer dat hij er aan dacht om gasten drinken te geven.
      “Hebben jullie cola?” Louis knikte
      “Voor mij ook” ook Zayn, Olivia en Liam knikte.
      “Vijf cola’s dus” Louis boog en begaf zich naar de keuken.
      “Ik had nooit gedacht dat Louis zo gastvrij zou zijn” mompelde Liam.
      “Ik ook niet” Niall grinikte om Olivia’s woorden. “Wat? Normaal vraagt hij echt nooit of iemand iets moet drinken en gaat hij enkel voor zichzelf iets halen. Dit is nog maar pas de tweede keer dat hij het doet, de eerste keer was een paar maanden geleden toen jullie hier ook waren”
      “Dat is typisch iets voor hem” Zayn glimlachte en niet veel later kwam Louis met een volle plateau de kamer binnen gewandelt. Net zoals de vorige keer keek hij heel gecontentreerd naar de plateau zodat deze niet zou vallen.
      “Goed zo , Louis” complimenteerde Olivia haar beste vriend zodra de plateau, zonder glasscherven of gemorste drankplekken, op het tafeltje raakte. Louis deelde snel de drankjes uit en ging toen weer naast Olivia in de zetel zitten. De klok, die aan zijn linkerkant hing, gaf aan dat het net half drie was. “Wat gaan we doen?”
      “Filmmarathon?” stelde Olivia voor. Naar buiten gaan was geen goed idee, ook al was het zomer de temperatuur was zeer laag.
      “Lijkt me wel oké, welke films hebben jullie allemaal?” Olivia wees naar de kast, die rechts van de tv stond, en Harry, Zayn, Liam en Niall sprongen op om hem in te kijken.
      “Hoeveel dvd’s zijn dit wel niet?”
      “Niet veel, er staan er noge en heel deel op harde schijf. De films die op harde schijf staan zitten in dat boekje” op de middelste plank lag een fluo groen boekje dat Harry snel doorbladerde.
      “Freak” mompelde hij, in het boekje stonden honderden films en de kast zelf was ook nog eens helemaal vol.
      “Noem het eerder geobsedeerd” Louis kreeg een tik tegen zijn achterhoofd. “Wat? Ik heb toch gelijk? Geef maar toe”
      “Nee” Olivia wierp nog een blik op haar beste vriend en concentreerde zich toen weer op de jongens, die met grote ogen de films bekeken.
      “Saw” met een grote grijns haalde Zayn de drie eerste Saw filmen uit het rek. Olivia slikte, ze hield echt niet van horrors. De horror films die in de kast stonden behoorden allemaal aan Louis, die deze meestal in zijn eentje bekeek aangezien Olivia er doodsbang van was.
      “Moet dat?” de jongens draaiden zich allemaal om en Olivia kreeg een rood hoofd.
      “Waarom niet? Ben je bang?” Liam grijnsde. “We zullen je wel beschermen”
      “Jij? Hoe kan jij haar nu beschermen?” Harry kneep in Liams bovenarm. “Jij hebt amper spieren, maar ik lieve Olivia, ik kan jou wel beschermen”
      “Nee, bedankt”
      “Wie dan wel? En nee, ik niet” Louis hield zijn handen boven zijn hoofd. Hij had genoeg ervaringen opgedaan. Olivia kon heel erg hard knijpen in iemands hand.
      “Niall, Zayn?” met een lief gezichtje keek Olivia de twee laatste jongens aan. “Willen jullie me beschermen, of Liam natuurlijk”
      “Ik zou Zayn niet nemen, die schiet om de vijf seconde in de lach en hij beweegt veel te veel” Zayn knikte.
      “Dan komen Niall en Liam mij beschermen” Olivia duwde Louis de zetel uit en klopte op de twee lege plaatsten naast haar. “Kom mij maar beschermen” glimlachend keek ze de jongens aan.

Vraagje, wat zouden jullie graag zien gebeuren in deze story? Misschien gebruik ik jullie ideeën wel (: Dus post ze maar! Maakt niet uit hoe belachelik of hoe cliché, schrijf alles maar op (:

Reageer (4)

  • GossipGirl21

    Boooeee : D

    6 jaar geleden
  • Aves

    <33

    1 decennium geleden
  • theguardian

    Ik hou van dit verhaal.
    just, enjoy us like always (:
    x

    1 decennium geleden
  • Unusual

    Wat een geweldig leuk stuk.Ik geloof dat ik in herhaling ga vallen, maar wat kun jij het leuk beschrijven hoe het er met de jongens en Olivia aan toe gaat! Het is alsof je er zelf bij zit en opschrijft wat er gebeurd. Echt geweldig!
    <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen