Olivia had haar hoofd tegen Nialls borstkas geduwt en Liams armen had ze strak rond haar middel geslagen, hier hield ze echt niet van! Het bloed spatte op het scherm, oké het was duidelijk nepbloed maar de film zelf was afschuwelijk!
      “Gaat het?” fluisterde Niall in haar oor. Olivia had de voorkant van haar gezicht tegen zijn borstkas geduwt waardoor ze niets meer van de film zag, natuurlijk was dat haar bedoeling, en een van haar handen had ze over haar oor geslagen. Voorzichtig knikte Olivia. “Zeker?”
      “Jaja, kijk maar verder” even keek ze op zodat Niall rechtt in haar bruine ogen kon kijken. Een bang glimlachje stond rond haar mondhoeken.
      “Oké” Niall hief zijn hand op en wreef door Olivia’s haren heen. De ritmische beweging van Nialls hand zorgde er voor dat Olivia weer ontspande. Ze luisterde niet meer naar de geluiden die uit de tv kwamen maar concentreerde zich op zijn hand.
      “Olivia?” je mag weer kijken hoor. Verbaasd hief ze haar gezicht op en keek naar de tv, waar nu de aftitteling op verscheen. “Heb je eigenlijk iets van de film gezien?”
      “Ja, de eerste tien minuten, en dan nog twee keer een kwartier”
      "Dan ga je er op vooruit, de vorige keer kon je nog geen vijf minuten van de film zien”
      “Maar toen had ik deze twee beschermers ook niet” Olivia keek Liam en Niall glimlachend aan.
      “Beweer je misschien dat ik geen goede beschermer ben?” verontwaardigd keek Louis Olivia aan.
      “Misschien”
      “Dank je wel”
      “Nee, je bent een geweldige beschermer hoor. Jij mag me deze nacht tegen de spoken komen beschermen”
      “Nee, neem maar een van je nieuwe beschermers, ik wil al niet meer”
      “Deal” met een lief gezichtje draaide Olivia zich om naar Niall en Liam. “Wie wilt me deze nacht beschermen tegen de spoken?” beide jongens konden niets anders doen dan glimlachen.
      “Ik ga de eer aan Niall over laten, ik denk niet dat Danielle het geweldig zou vinden als ik bij een ander meisje slaap. Zelfs niet op de kamer”
      “Niall?” Olivia draaide zich om en keek de Ierse jongen met bambioogjes aan. Hier kon niemand aan weerstaan en dat wist Olivia maar al te goed, hiermee kon ze zelfs Louis alles laten doen wat ze maar wou.
      “Natuurlijk” met een grote glimlach keek Olivia Niall aan en stak vervolgens haar tong uit in de richting van Louis. Deze schudde lachend zijn hoofd.
      “Wat eten we eigenlijk?”
      “Heb jij nu al honger? Het is nog maar half vier”
      “Een middagsnack?”
      “Kijk maar in de keuken” Harry, Zayn en Louis schoten omhoog en probeerde als eerste in de keuken te raken, Liam op zijn beurt verliet ook de kamer maar wandelde de gang in. Zijn gsm wat luttele seconde eerder beginnen rinkelen en met een glimlach had hij die beantwoord. “Ik ga de dvd terug op bergen” Olivia stond op en wandelde de naar de tv.
      “Hoe komt het dat je niet tegen horrors kunt?” Niall zette zich recht in de zetel en stak zijn linkervoet onder zijn rechterbeen.
      “Geen idee, ik denk dat ik er gewoon niet tegen kan” Olivia sloot de kast en zette zich weer naast Niall in de zetel. “Bedankt voor de bescherming” mompelde ze.
      “Dat is graag gedaan, je kan een mooi meisje toch niet onbeschermd achter laten?” een rode blos verscheen op Olivia’s wangen. Door een compliment begon ze steeds direct te blozen. “Oh, wat een schattige rode wangetjes”
      “Je mag me niet pesten” mompelde ze.
      “Jawel, ik mag dat wel. Anders heb je deze nacht geen bescherming. Je wilt toch niet dat Harry je komt beschermen? Of wel?” lachend schudde Olivia haar hoofd.
      “Ik heb veel liever dat jij mij beschermd”
      “Dat dacht ik al”
      “Moet er iemand van jullie ook iets hebben?” de armen van Zayn, Harry en Louis droegen een hele berg chips en koekjes binnen. “Oh ja little Olive, ik denk dat we morgen moeten gaan winkelen”
      “Zo te zien” ze pakte een van de koekjes uit Louis’ armen en deed het voorzichtig open voor ze er begon aan te knabbelen.
      “En? Wat hebben jullie nog gedaan in de tussen tijd?”
      “Het is dat jullie lang weg geweest zijn” Olivia gaf Louis een por tussen zijn ribben. “Euhm ik heb de dvd weer opgeruimd en we hebben drie woorden tegen elkaar gezegd en toen waren jullie al terug”
      “Moeten we weer weg gaan ofzo?”
      “Nee, idioot. Waarom zouden jullie weer weg moeten gaan?”
      “Omdat jullie dan verder kunnen praten” Zayn nam een handje vol chips en propte dat in zijn mond. “Of waren jullie niet enkel dat aan het doen?”
      “Heel grappig Malik” Niall gritste de zak chips van Zayns schoot en nam zelf een paar chipsjes voor hij de zak verder door gaf.
      “Wat? Het kon toch?”

Eindelijk! Eindelijk heb ik vakantie (: Ik heb dus een super goed humeur (:
Wie heeft er nog allemaal vakantie?

Reageer (5)

  • GossipGirl21

    halluujaa

    6 jaar geleden
  • StylesSquad

    SNEL VERDER JIJ ;D ;D xoxooxox

    1 decennium geleden
  • Aves

    Mijn vakantie is weer over(huil)

    1 decennium geleden
  • theguardian

    Ik ga morgen voor de 2e week weer naar school.
    Maar geniet van je vakantie, en veel schrijven voor alle zielige lezertjes die weer naar school gaan (: x

    1 decennium geleden
  • Unusual

    Ik heb geen vakantie meer ): Arme ik.
    Ik zou Harry wel als beschermer willen. Volgens mij gaat hij de gekste dingen doen om de "enge" dingen weg te jagen x'D Daar zie ik hem wel voor aan.
    En wat is Zayn ook lekker subtiel x'D
    Snel volgende deel!
    <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen