“Kijk hoe schattig” de vier jongens stonden op een rijtje achter het bed van Olivia.
      “Ze zijn inderdaad lief” Olivia bewoog in haar slaap waardoor ze haar gezicht nog iets harder tegen Nialls borstkas aan duwde.
      “Nog altijd niet jaloers?” Louis gaf Harry een por.
      “Voor de zoveelste keer Styles, ik ben niet verliefd op Olivia” fluisterde Louis.
      “Als jij het zegt” Harry’s blik verplaatste zich weer naar Olivia en Niall, die duidelijk niet door hadden dat er vier jongens bij hen in de kamer stonden en gewoon verder sliepen.
      “Zouden we ze wakker moeten maken?” onzeker keek Zayn de andere jongens aan. “Het is bijna 12 uur”
      “Ik weet het niet, wat denk jij Liam?”
      “Ik zou ze zelf laten wakker worden, als wij er rond staan is het niet echt meer schattig, of wel?” Louis moest Liam gelijk geven. Op de tippen van hun tenen wandelde de vier jongens Olivia’s kamer weer uit.
      “Zijn ze weg?” voorzichtig opende Olivia haar ogen.
      “Ik denk het wel” ook Niall opende zijn ogen. “Heb je goed geslapen?” Olivia verschoof zodat ze niet meer op Nialls borstkas lag.
      “Heel goed, jij?”
      “Ook goed, weet je dat je een zalig bed hebt?” Olivia grinnikt maar knikte vervolgens.
      “Dat vind ik nou ook” haar benen sloeg ze over de bedrand heen, zette haar voeten op de grond en duwde zich vervolgens recht. Voorzichtig trok ze het gordijn open en de zonnestralen zorgden ervoor dat haar huid op een aangename manier begon te tintelen van de warmte.
      “Hadden ze nu echt niet door dat we wakker waren?”
      “Ik denk het niet” Olivia keek naar buiten en schrok lichtjes toen ze ineens een paar handen op haar heupen voelden.
      “Rustig, ik ben het maar” Niall legde zijn hoofd op Olivia’s schouder en staarde mee naar buiten. “Naar wat ben je eigenlijk aan het kijken?” Olivia haalde haar schouders op, waardoor Nialls hoofd ook mee omhoog ging.
      “Niets speciaals” was haar antwoord. “Ik vind het gewoon mooi” Niall maakte een instemmend geluidje. De zon kwam net boven een paar huizen uit en zorgde ervoor dat het uitzicht een speciale kleur kreeg en er magisch uit zag.
      “Ik ga naar beneden gaan” Olivia verbrak de stilte en draaide haar hoofd een beetje, zodat ze Nialls gezicht kon zien.
      “Ik ga wel mee” Niall haalde zijn hoofd van haar schouder af maar één hand liet hij op haar heupen liggen. De trap kraakte zachtjes onder hun voeten.
      “Goede morgen” de vier jongens zaten rond de keukentafel en keken op toen Olivia en Niall de kamer binnen wandelde. Harry kreeg, bij het zien van Nialls hand op Olivia’s heup, een grijns op zijn gezicht maar zei er niets over.
      “Goed geslapen?” Olivia schonk twee tassen koffie in en ging dan naast Louis aan tafel zitten. Niall pakte de andere tas en ging naast Liam zitten.
      “Heel goed” voorzichtig nam Olivia een slok van de warme koffie.
      “Ben je wakker geworden?” een rood kleurtje verspreidde zich over Olivia’s wangen. “Ja, dus. Heb je Niall wakker gemaakt?” het rode kleurtje werd nog een beetje roder. Louis grinnikte. “Ik dacht het al”
      “Ben je serieus wakker geworden?” verbaasd keek Zayn Olivia aan. “Ik had niet gedacht dat je zo bang ging zijn” Olivia haalde haar schouders op.
      “Nou ja, gelukkig had je een geweldige beschermer” Liam sloeg zijn arm rond Nialls schouders en keek deze met een brede grijns aan. “Hij heeft het toch goed gedaan, of niet?” Olivia knikte en nam vervolgens nog een slok van haar koffie.
      “Natuurlijk heb ik het goed gedaan, wat had je anders van mij verwacht?” Niall gaf Liam een por tussen zijn ribben waardoor Liam zijn arm van Nialls schouders af haalde.
      “Met jou weet je maar nooit” mompelde hij.
      “Ik ga me klaar maken” Olivia dronk haar laatste slok koffie en stond op. “Tot binnen een paar minuten” ze geeuwde nog eens voor ze de keukendeur open trok en de gang in wandelde.

Kan ik meer krijgen dan drie reacties? Ik bedoel, ik heb 28 abo's. Dan kan ik toch 11 reacties krijgen, toch? Moeten we er anders een weddenschap aan vast hangen? Als ik 11 reacties krijg van verschillende personen tegen woensdag 12h dan gooi ik er volgende week vrijdag ook een deeltje op. Deal?

Reageer (9)

  • GossipGirl21

    Moooooiiiii zzeeeee

    6 jaar geleden
  • Aves

    <33

    1 decennium geleden
  • ninatommo

    heeeel snel verder <33

    1 decennium geleden
  • Quirinius

    Haha ik las mag ik meer abbo's Dan reacties, vond het al zo vaag >.<

    Anyway snel weer verder <999

    1 decennium geleden
  • Mumford

    Sndl verder jij xx naomi

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen