Olivia had net Louis achter zich gelaten en reed nu in volle snelheid op Liam af. Links, rechts, weer links. Ze reden met drie op een baan en Niall, Zayn en Harry stonden aan de kant te supporteren. Ze hadden teams gevormd en het team dat verloor, elke persoon van elk team mocht drie keer een kwartier rijden, moest de rest trakteren na het karten.
      “Go Olivia” hoorde ze Niall roepen toen ze langs reed. Een glimlachje kwam rond haar lippen te voorschijn en ze duwde het gaspedaal nog iets harder in, waardoor ze steeds verder verwijdert was van Louis maar steeds dichter in Liams buurt kwam. ‘Nog een klein beetje’ schoot er door haar gedachten heen. Met een snok trok ze aan het stuur zodat ze een scherpe bocht nam en ook Liam voorstak. De glimlach op haar gezicht werd nog groter toen ze als eerste over de finish reed. “Geweldig!” zodra ze het wagentje uit stapte voelde ze de sterke armen van Niall rond haar schouders.
      “Dank je” Olivia sloeg nu ook haar armen rond Nialls middel. “Wij zijn gewoon de beste” dit was de tweede keer dat Olivia reed en beide keren had ze gewonnen. Niall had al één keer gereden en ook hij had gewonnen.
      “Wij gaan zo hard winnen” voorzichtig liet Niall haar los zodat hij naar haar gezicht kon kijken. Een twinkeling kon hij in haar ogen zien.
      “Inderdaad”
      “Jongens, zouden we niet verder doen?” Louis en de andere jongens bekeken Olivia en Niall van een afstandje.
      “Deal” Olivia drukte de helm in Nialls handen. “Succes” fluisterde ze nog voor ze hem een schouderklopje gaf en bij Louis en Zayn ging staan. Deze keer reden Liam, Harry en Niall.
      “En? Vind je het wel leuk bij Niall?” Louis deed een, mislukte, wenkbrauwwiebel.
      “Hoe bedoel je?” Olivia was heel erg blij dat haar wangen niet rood werden en keek Louis met een vragend gezicht aan.
      “Komaan, little Olive. Dat is toch duidelijk?”
      “Wat is duidelijk?”
      “Olivia, ik kan toch zien dat je Niall graag hebt” deze woorden zorgden ervoor dat haar wangen toch een beetje rood werden. “Zie je wel?” Louis wees naar Olivia’s wangen waardoor Zayn moest grinniken.
      “Pest dat meisje toch niet zo” mompelde hij, zonder zijn ogen van de karts af te halen.
      “Ja, ik geef Zayn gelijk” Olivia had haar ogen verplaatst naar de tippen van haar schoenen zodat ze Louis’ starende blik niet moest zien.
      “Ik pest haar niet en trouwens als ik haar al zou pesten dan mag ik dat omdat ik haar beste vriend ben” een kinderlijke ondertoon was in Louis’ stem te horen. Hij draaide zich in Olivia’s richting en met zijn wijsvinger duwde hij onder haar kin zodat ze hem aan keek. Zayn concentreerde zich op de jongens en probeerde zich niet te moeien in het gesprek tussen Olivia en Louis. “Little Olive, wees eens eerlijk. Voel je iets voor onze Furby?” Olivia kon niets anders doen dan te grinniken en onder tussen nog roder te worden. “Ja, dus” langs de ene kant vond Louis dit goed maar langs de andere kant niet.
      “Nee, ik weet het niet. Ik bedoel hij is geweldig maar om te zeggen dat ik verliefd op hem ben. Daar is het te vroeg voor”
      “Ben jij niet de persoon die geloofd in het lot?” Olivia knikte.
      “Ja, dus als het bedoelt is dat Niall en ik samen komen dan zal het gebeuren” ze glimlachte. “Ik weet het, mijn gedachten zijn raar”
      “Ze zijn niet raar” Louis glimlachte waardoor Olivia ook moest glimlachen. Ze kenden elkaar zo goed dat ze exact wisten wat de andere bedoelde. Ook Louis kon de fonkelingen in Olivia’s ogen zien, hij sloeg zijn armen rond haar schouders en trok haar tegen hem aan, waardoor ze grinnikte. Voorzichtig sloeg ook zij haar armen rond hem heen, weliswaar rond zijn middel. En drukte vervolgens haar hoofd tegen zijn borstkas.
      “Als iemand ons zo bezig ziet denkt hij of zij dat we een koppel zijn” mompelde Olivia.
      “Dat denk ik ook” Olivia had gelijk, zelfs Zayn en de andere jongens begonnen te twijfelen of de twee niets voor elkaar zouden voelen. Niall kreeg een grimas op zijn gezicht, hoe kon Louis? Haar eerst zo aan kijken en haar dan beginnen te knuffelen. Niall knarse tanden even maar drukte zijn gaspedaal verder in. Waarom zou Louis dat doen? Beginnen te flirten met Olivia nu hij wist dat Niall iets voor haar voelde.
      “Niall!” Olivia’s stem vulde zijn gehoorgang en Niall draaide zijn hoofd. Een bandenstappel kwam net voor zijn ogen op doemen.
      “Shit” kwam nog uit Nialls mond voordat hij tegen de bandenstapel op botste.


Another world - One Direction


Ik heb een vraagje voor jullie: wat vinden jullie al van het verhaal? Is het te cliché of net origineel? ...
En wat moet er nog gebeuren in jullie ogen? ^^
Ps: Ik heb 30 abo's (: Dank jullie wel!

Reageer (8)

  • GossipGirl21

    Yeeaaaaahhhhhh

    6 jaar geleden
  • Mazzi

    Your storie is amazayn!!!

    1 decennium geleden
  • xmajorie

    Leuk verhaal! <3

    1 decennium geleden
  • NandoNIALL

    I think it is amazing!

    1 decennium geleden
  • xxxsmile

    I love it. ( :
    Jouw verhaal is in ieder geval niet cliché, dat is zeker. ;D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen