“Niall?” Harry had zijn kart achter die van Niall geparkeerd en klopte even op de wang van zijn vriend.
      “Ik ben oké, gewoon goed gebotsd” Niall draaide even met zijn nek, armen en benen om te kijken of er niets gebroken was. “Rustig, alles is goed met me” een flauwe grijns verscheen op zijn gezicht.
      “Zeker? Je crashte wel helemaal uit het niets”
      “Ik was gewoon niet aan het op letten” mompelde Niall voor hij de kart uit stapte.
      “Gast, gaat het?” Louis, Zayn en Olivia waren de baan opgewandelt.
      “Alles is goed,” verzekerde hij hen, “echt waar, ik was gewoon niet aan het op letten. Geloof me maar Liam”
      “Hoe kan je nu ergens anders zitten met je gedachten?” Louis keek Niall hoofdschuddend aan. Niall haalde zijn schouders op, waar hij met zijn gedachten zat meost hij toch nu niet tegen Louis vertellen waar Olivia bij stond.
      “Ben je zeker dat het gaat?” als Olivia niet de persoon geweest zou zijn die de vraag stelde had hij die gene afgesnauwd.
      “Heel zeker” verzekerde hij haar, waarna hij haar een glimlachje toe wierp. Maar de bezorgde blik verdween niet uit haar ogen.
      “Ik zou even aan de kant gaan zitten” twee mannen waren de baan op gekomen. De ene bracht de kart weg en de andere keek Niall onderzoekend aan. “Wie gaat er met hem mee?”
      “Ik ga wel mee” Olivia nam Nialls hand vast en trok hem mee naar het cafetaria. “Twee cola’s” zei ze tegen de mevrouw achter de bar voordat ze samen met Niall aan een tafeltje ging zitten.
      “Rustig, ik ben oké” Olivia keek blozend naar haar handen. Ze had net heel Nialls gezicht gescand om te kijken of hij echt wel oké was. “Je moet niet zo bezorgd zijn” ook Niall keek nu naar zijn handen.
      “Sorry” mompelde Olivia. Een stilte hing tussen hen twee in. “Dank u wel” Olivia betaalde de mevrouw, die de cola’s bracht, en richte toen haar blik weer op Niall. “Waarom ben je nu gecrashed?”
      “Ik was niet aan het opletten”
      “Waar zat je dan met je gedachten?” Niall wist dat als hij nu op keek hij niets anders kon doen dan het te vertellen tegen Olivia. Haar blik zou zo staan dat hij haar niets kon weigeren.
      “Oh, nergens speciaal” mompelde hij, een licht roze kleur verscheen op zijn wangen.
      “Bij een meisje?” Olivia was een hopeloze romanticus en ook al voelde ze iets, iets heel erg kleins, voor Niall toch was ze nieuwsgierig naar het meisje. Niall maakte een instemmend geluidje, hopend dat ze niet verder zou vragen. “Hoe noemt ze?” Niall werd nog roder. “Wil je het niet vertellen?”
      “Wilt hij wat niet vertellen” Louis liet zich naast Olivia op de bank zakken en sloeg zijn arm rond haar schouders heen. Zayn kwam langs haar andere kant zitten en Liam en Harry zetten zich beide langs één kant van Niall.
      “De naam van het meisje waar hij verliefd op is” nog steeds had ze haar ogen op Niall gericht.
      “Laat die jongen toch”
      “Maar het is zo lief”
      “En dan, laat hij haar eerst versieren voordat hij haar naam zegt. Je weet maar nooit dat het niets wordt tussen hen, ook al ben ik zeker van dat het wel iets wordt” verbaasd keek Niall Louis aan. Hoe kan Louis nu zeker zijn dat het iets zou worden tussen hem en Olivia als Louis zelf achter Olivia aan zat.
      “Jij kent haar? Dat is niet eerlijk”
      “Niets in het leven is eerlijk,” Louis gaf een tik op Olivia’s neus, “maar waarom die blik?” Louis keek Niall vragend aan.
      “Welke blik?”
      “Die verbaasde blik, alsof ik iets zei wat niet klopte”
      “Oh, om geen speciale reden” Niall nam nog een slok van zijn cola. Louis wierp nog een laatste vragende blik op Niall maar concentreerde zich dan op het gesprek dat de andere jongens aan het voeren waren.

Ipv de 30 abo's, die ik vorige keer zei, heb ik er onder tussen twee bij gekregen (: Dank jullie wel! Ook een dank jullie wel dat julli mijn story blijven lezen en blijven reageren (; Het kan misschien heel erg afgezaagd klinken, maar het doet me echt goed om jullie reacties te lezen en het nummer te bekijken van mijn abo's + hoeveel keer mijn hoofdstukken gelezen zijn (:
Ter informatie: Ik heb hoofdstuk 12 ondertussen ook al geschreven maar dat ga ik opnieuw schrijven (het is niet zo super goed, daarom schrijf ik het opnieuw) en dan ga ik aan hoofdstuk 13 beginnen en als laatste hoofdstuk 14 (:
Oh ja, weet er iemand nog goede story's? Ik ben echt verslaafd aan lezen (ik heb al super veel abo's maar daar kunnen er gerust nog enkele bij) Dus als je een goede story kent mag je het me altijd laten weten (:

Reageer (4)

  • GossipGirl21

    Yyeeaaaaahhhh super

    6 jaar geleden
  • Eurydice

    Niall is absolutely adorable <3

    1 decennium geleden
  • Aves

    <33 MIJN VERHAAL NATUURLIJK HAHA Ik schrijf samen met een goede vriendin hier op Q een verhaal.. Dus als je zo lief zou willen zijn... Zou je hem willen lezen?

    http://www.quizlet.nl/stories/66192/love-lies-and-pure-fear--one-direction/

    1 decennium geleden
  • theguardian

    Ik heb nog wel eenverhaal, maar of je het goed vind moet je zelf even beslissen xd
    lalala
    En anders moet je eens kijken bij de verhalen van JACKWLLS
    ze kan echt goed schrijven (:

    en nu moet jij weer snel verder gaan, want ik hou van dit verhaal!
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen