Foto bij -8-

ik wil ook zo'n ding

Ze had een witte blouse aan met een naamplaatje erop: Erica. "Goede avond," zei ik terug, "We willen een tafeltje voor 5 graag. Ze wees naar een tafeltje bij het raam. "Dank u" zei ik toen we zaten. "Ik kom zometeen terug met de dranken kaart" zei ze. Ze liep snel naar de keuken.



Ik keek bewonderend rond en het was echt een heel leuk restaurantje. "hier zijn de kaarten" zei de vrouw terwijl ze de kaarten aan ons gaf. "Dank u wel" zei Denise. De vrouw liep weer weg en we keken in op de drankenkaart. "hmm, ik denk dat ik gewoon een biertje neem" zei ik en legde de kaart voor me neer.
Nadat iedereen iets had gekozen kwam de vrouw weer terug. "En, heeft al iets kunnen kiezen?" vroeg ze terwijl ze had kladblokje pakte. "Ja, een 2 biertjes, een rode wijn, een ijsthee en een cola" zei ik. "Oke, komt eraan" zei ze en pakte de kaarten weer.
"Zo, wat gaan we doen in Engeland" vroeg ik aan de rest. "We kunnen naar het strand gaan" zei ELena. "Natuurlijk, en waar nog meer?" zei Linda. "We kunnen ook gaan shoppen hier in Cornwall" zei Jodie. "Haha, niet te vergeten, we gaan ook een dagje naar Londen" Zei Denise blij. We maakte de plannen. "hier is het dan, 2 biertjes, een rode wijn, een ijsthee en een cola" Zei de vrouw en boog zich over de tafel. "Dank u wel" Zei ik.


een paar uur later

"Nou dat was best lekker" zei Denise terwijl we naar buiten liepen. "Yep" zei ik. We liepen naar de auto toe en we stapte in. "Zullen we naar het strand gaan?" vroeg ik. "Oke" zei Jodie.

Eenmaal aangekomen op het strand parkeerde we de auto langs de weg. We stapte uit en liepen het strand op. Het was volle maan en geen wolk te zien. De zee was kalm en het was lekker warm. Het enige geluid was van de krekels en de golfjes van de zee die het land op spoelde. Het was een soort van ee baai. Aan de zijkanten waren mega grote rost blokken en hier en daar een gras stukje. we gingen zitten in het warme zand en keken uit over de zee. "Wat mooi hier" zei ik rustig. de rest knikte en we hebben een uur op het strand gezeten.
"Zullen we gaan?" vroeg Denise. "Oke, het is wel laat ja" zei Elena.

Reageer (1)

  • Tuena

    oewhh, They wil meet One Direction

    snel verder x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen