Foto bij Can I forgive..?

Sorry sorry sorry sorry.. enz

het spijt me echt dat ik zo lang niks van me heb laten horen, maar ik ga nu echt weer proberen om elke week minimaal een keer iets te posten :D
duss geniet van het nieuwe deeltje!!

groetjes,
Brainless

Gustavpov
´Ja, dat zal wel ja, denk je dat ik dat nu echt nog geloof, naar al pesterijen? Dat ik dan ga geloven dat je bezorgd was?´ ´Ik hoopte van wel, maar ik geef je groot gelijk en daarom wil ik ook meteen zeggen dat het me spijt´ Ze kijkt me twijfelend aan. ´Ik snap dat je boos op me bent en dat je me niet meteen wil vereven, maar denk er alsjeblieft even over na, ik wil je helpen en ik heb echt spijt van wat ik je heb aangedaan´ Een kleine glimlach siert haar gezicht.

Daffpov Eindelijk ziet hij in dat je er niet beter van wordt om iemand te pesten. ´Ik wil je graag vergeven, ik bedoel ik wil er echt graag vrienden bij, anders is het ook zo saai op je werk´ Glimlach ik. ´Ja je hebt gelijk´ ´Maar, waarom gilde je eigenlijk.. uhm..?´ ´Ik gilde vanwege een nachtmerrie. Hoe heet jij eigenlijk?´ ´ Waar ging die nachtmerrie over dan? En ik heet trouwens Gustav´ Ik zwier mijn benen over de rand van het bed en sta op.

Gelukkig heb ik een sportbroekje aangetrokken voordat ik ging slapen. Ik loop naar de lichtschakelaar en klik het licht aan. ´Gustav? Krijg je nu niet problemen met…Tom en Bi..Bill en die andere jongen met die bruine haren?´ ´Nou, als Tom en Bill er achter zouden komen wel ja, en die jongen met de bruine haren heet Georg, hij is mijn beste vriend en hij vind het ook belachelijk dat Tom en Bill je zo behandelen dus, nee met hem zal ik geen problemen hebben´ Ik knik begrijpend. ´maar, als Bill en Tom er dan zijn, ga je me dan weer… pesten?´ vraag ik zachtjes. ´Nee, ik zal gewoon niets zeggen, eigenlijk zeg ik meestal niets dus dat is niets bijzonders, totdat ik Georg ook zover heb gekregen om normaal met jou te praten moet het dus maar zo´ ´wat gaat er dan gebeuren wanneer Georg met mij heeft gesproken?´ ´Nou, nu ben ik nog alleen maar als Georg ook met jou gepraat heeft heb je al 3 mensen als je vriend, ik bedoel, Lies zal wel je vriendin zijn of niet?´ Ik knik. ´Maar, nu moet ik echt weer terug,anders valt het op dat ik weg ben, ik spreek je nog wel een keer´ en hij loopt mijn kamer weer uit.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen