Foto bij Chapter 41

Jasper POV

Sorry voor de foto maar die kleren die BTR aan hebben heeft Jasper aan op de foto :)

Ik reed het centrum in en parkeerde de auto ergens. Ik stapte uit en hield de deur open van Abby voor haar. Ondertussen had ik al iets bedacht dus ik nam haar mee naar een kleding winkel.
‘Zoek iets leuks uit voor op de foto en iets voor mij.’ Ik stuurde haar naar vrouwen afdeling en volgde haar de hele tijd. Ze zocht iets een jurkje uit, het was donkerblauw met witte horizontale strepen op het onderste stukje, plus een legging en van mij moest ze er zwarte ballerina’s onder aan doen. Dat deed ze en ze zocht ook iets voor mij uit.
Het was een pak dat groen bruin was, witte blouse en een zwarte stropdas met een zwarte broek. Ik rekende af en we reden snel naar mijn huis om ons daar om te kleden. Rosalie wou Abby haar haar doen, ik dacht even aan Alice die dat altijd doet bij andere mensen. We waren klaar en bekeken elkaar, ze zag er beeldschoon uit.
‘Je bent echt mooi.’ Fluisterde ik.
‘Dankje, jij bent ook mooi.’ Zei ze en ik kuste haar. Rosalie draaide zich om en liep weg. Ik trok mijn wenkbrauw op en nam Abs mee naar haar auto en we gingen naar de fotograaf. Die een foto van ons 2 nam. De fotograaf vond ons erg fotogeniek en nam allemaal foto’s van ons waar we daarna 2 mochten uit zoeken. We moesten tussen foto’s kiezen. Een was dat we elkaar knuffelde, de andere was een foto dat we elkaar kusten. Een andere was dat we op een bankje zaten, hij had ons van de achterkant gefotografeerd, we knuffelde elkaar en hij had er een strand bij gefotoshopt. Bij de ander foto hadden we onze hoofden op de kop doen en als hij af zei moesten we onze hoofden omhoog zwiepen zodat ons o zo lange haar omhoog zwiepte, die viel al af. Op een andere moesten we onze handen vast pakken en omhoog springen. Bij een andere moesten we op een bankje zitten en moest ik gitaar spelen. Die vond Abby het leukste en ik vond die ene op het strand mooi.
‘Maar dan heb ik nog iets te vertelen.’ Zei de fotograaf. Hij legde uit dat we ook alle 2 3 foto’s konden uit kiezen en dan onder elkaar plakten in een lijst die hij te voorschijn toverde. Dat vonden we leuk. We kozen die met de gitaar, onze strand scene en die ene dat we elkaar kusten. Abby wou die ene dat we omhoog sprongen in de grote lijst die ze van haar moeder had gekregen. Ik betaalde en gingen naar haar huis en hingen alle 4 de lijsten op. Daarna gingen we naar mijn huis en hingen de lijst bij mij op. Abby keek naar de foto van Alice en vond dat het haar tweeling zus had kunnen zijn.

Reageer (3)

  • Estiii21

    Snel verder xxxx

    1 decennium geleden
  • BeautyBitch

    snel veder

    1 decennium geleden
  • ShakeItUp

    Aah! Ik zie me Jasper echt niet voor me in die kleren XD
    Snel verder!!(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen