Kelly Moose
‘dus ik had gehoord dat de meiden naar justin bieber willen..’ ‘ja klopt Zac kan kaartjes regelen en ik had ook gehoord dat Maddison niet alleen mocht van u Maar mijn man moet zowiezo mee om aan tegeven dat hij van het bedrijf is.Dus hij zal hun brengen en ook weer mee terug nemen. Hij gaat niet mee naar binnen of tenminste niet meer naar het concert zelf.’ ‘ haha dat zal ik zelf ook niet doen.’
‘ nee precies’ ‘ Eeuhm. Okee is goed ze mag mee.’ [ jaaa haar moeder is heel makkelijk over tehalen ] ‘ okee is goed ze word dan volgende week zaterdag opgehaald om 4uur denk ik maar dan eten ze daar wat dat is wel het handigst.’ ‘ okee is goed. Ik ga de meiden even het goede nieuws vertellen haha’.


Maddison Stacey Moose.

‘G-gwen?’ ‘ ja?’ ‘waarom moet jij altijd horror films meenemen?’ ‘ vind je het niet leuk dan?’ ‘nou nee niet echt nu durf ik niet meer te slapen.’ ‘ blijf ik toch bij je slapen.’ Dat kind was zo gek als een deur. Ze moest en zou dan ook mirrors 2 kijken een fet enge horror film. Ik durfde voorlopig niet meer in de spiegel te kijken.. *klopklop* ‘Dames?’ ‘AAAAAAAAAAAAAAAAAAA’ ‘ rustig maddi het is je moeder maar.’ ‘o gelukkig.’ ‘ euhm lieverds mag ik binnen komen zonder dat ik aangevallen word?’ ‘jahoor mam’ ‘ okee, eeuhm meiden janine en ik hebben het erover gehad en…’ DAMN zeg het gewoon ik wil het wetenn! ‘ jullie gaan samen met de vader van gwen naar justin bieber’ ‘AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA WIJ GAAN SAMEN NAAR JUSTIN BIEBER!’ gilden gwen en ik hard.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen