Foto bij 001

I don't like the way you behave you bitch!

Ik keek naar mijn prachtige diamanten ring, nee ik was niet verloofd of iets! Ik had gewoon alles wat mijn hartje begeerde, een super goeie modellen contract een groot huis voor mezelf een dure scooter. En allemaal merk kleding vooral veel Gucci en Chanel. Ik hoorde mijn naam via de interkom ik moest me melden omdat het mijn beurt was om gefotoshoot worden. Gevoel van al die flitsen heerlijk! Ik huppelde op mijn pure witte pumps naar de set toe, en ik zette mezelf in de stoel neer en deed mijn benen netjes over elkaar heen. Ik werd opgedost kreeg wat kleren naar me toe gereikt en ik trok snel iets aan en liep naar het witte doek toe. 'Oke Mimi zoals afgesproken vanmorgen' Ik knikte en keek zwoel de camera in en flitsen overal, heerlijk dat gevoel!

Toen werd er een jongen bij geroepen, grr ik haatte het als ze er iemand bij haalde het ging om mij en mij alleen! En ik keek nors naar de jongen die op me af liep en zijn handen op mijn heupen legde en met zijn benen wijd ging staan en ik ging half tussen zijn benen staan en leunde wat schuin naar beneden toe en we keke zwoel naar de camera toe. 'Zo dat was het voor vandaag bedankt Mimi en Bill' We knikte en liepen naar de rust ruimte toe en hij op mijn hielen volgend. 'Wat volg je me?' Vroeg ik op een bitchy toon. Hij keek me vol walging aan. 'Ik volg je niet trut! Ik wilde toevallig wat drinken' Kaatste hij terug. Verbaast keek ik hem na, niemand durfte me zo terug te spreken. Ik was even geshokeerd hij was best goed. Ik liep ook de luxe ruimte in en pakte wat water uit de koelkast en liet me neer zakken op grote witte fluffy bank. 'Moet je niets eten ofzo?' En hij keek me vragend aan.

Ik keek hem aan en snoof en keek weg van hem, nu eten? Echt niet! Een model eet zo weinig mogelijk en zoveel mogelijk water drinken dat werd er mij verteld en ik hield me aan die regeld, ik moest dun blijven voor de shoots. Wat dacht hij wel niet, toenik het schoon genoeg kreeg van zijn gestaar en smak geluiden liep ik de ruimte uit en snelde ik me naar de wc's toe. Sloot me op in een wc en keek op mijn BB of er nog wat interesants was. 'Tss niet eens wat nieuws!' En ik deed mijn BB weer in mijn handtasje die ik overal me naar toe nam een Chanel tas of course! En ik wilde de deur openen maar de deur zat vast, hij ging niet meer open even stopte ik met ademen. Dit was een ramp! Ik zal hier niet meer uit kunnen komen! 'HELP!' En ik ramde op de deur, wat ik helemaal niet leuk vond straks brak ik een nagel. Bij die gedacht sloeg ik maar met de vlakke hand op de deur.

Reageer (1)

  • Raveness

    Nou dat gaat nog wat worden ben ik bang hahaha

    (K)(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen