Foto bij ~004~ Broom fight with malfoy

Raar hé dat Harry nog leeft.........

Het is alleen een beetje een raar einde anders

"Avada Kedavra" en ik was dood......


yep heeeeeeeel raar

Langzaam sjokte ik de trap op. Mijn lichaam deed overal pijn van de val van mijn stoel. Ik voelde me zo beroerd dat ik het liefst op m'n bed wilde ploffen en de hele dag lang in mijn kussen schreeuwen. Boven aangekomen ontdekte ik Malfoy. Niet zo raar eigenlijk aangezien ik een kamer met hem deel. Maar hij had z'n bezem bij. "Ben je van plan om te gaan vliegen?" Malfoy haalde stom z'n schouders op. "Ik zoek nog een tegenstander." Eigenlijk had ik heel veel zin om weer eens te zwerkballen en gewoon te vliegen. Maar ik bedacht me, vrijwillig een wedstrijdje met hem! en dan verliezen zeker! ik durfde te wedden dat Lucius de scheids was. "Sorry, maar ik ben bang dat je nachtmerries krijgt als ik je weer versla" riep ik hem maar toe. Even leek Malfoy verbaasd, al snel nam hij zijn uitdagende houding weer aan. "Okey, wel jammer dat je zo de zwerkbalcup waarschijnlijk misloopt." Ik kon er niet meer tegen. "Okey ik doe mee!" Snel Pakte ik mijn bezem en toverde mijn kleren rood en goud. Malfoy keek me verbaasd aan. "Als we een wedstrijd spelen, dan spelen we ook een "échte wedstrijd." Malfoy haalde zijn schouders op, toverde zijn kleding groen en zilver en ging me voor naar buiten.
Onderweg Kwamen we Bellatrix tegen. Malfoy liep haar straal voorbij. Alleen na vannochtend was niets me meer te gek. "Haaaaai oma. Ik ga winnen van Malfoy!!!" Riep ik naar haar. Bellatrix keek me alleen verbaasd aan. Snel volgde ik Malfoy, maar omdat ik aan het eind van de gang omkeek zag ik nog net dat Bellatrix een traantje wegpinkte.

"WOW!" Ik had ik mezelf beloofd nergens van onder de indruk te zijn, maar nu ik nu echt onder de indruk. We waren aangekomen bij hun privé zwerkbalveld. Voor een zwerkbalgek als ik is dat al geweldig. maar dit veld was twee keer zo groot als dat van Hogwarts, Had zeven kleedkamers en negentien setjes ballen. Op het moment dat ik dacht dat het niet gekker kon worden gooide Malfoy me op de grond. "Ha nu mag ik bepalen wat we gaan doen." Ik was zo verbaasd dat ik alleen maar onzin uit kon kramen. "huh, wat, hey, huh, hoezo?" "Ik weet dat je graag wilt laten zien hoe geweldig je bent maar je kan ook gewoon praten." Daar had Malfoy me nou echt mee te pakken. Ik liep er nou niet bepaalt mee te pronken maar beroemd zijn heeft zo zijn voordelen. "Heb geen medelijden met jezelf en ga spelen!" Malfoy wist me weer eens goed de mond te snoeren. dus daarom dat ik niks zou en braaf naar het midden van het veld liep. Malfoy was indertussen druk met een huiself in gesprek. "Dus als ik het zeg laat jij dde snaai los. Dat is dat kleine gouden balletje." legde Malfoy uit. "Natuurlijk meester." zei de elf terwijl hij diep boog. "okey Potter, we zullen zien, wie is een betere zoeker?" Vroeg Malfoy ineens aan me. "Dat weet je best Malfoy." Zei ik met een spottende stem. "Oh jah dat ben ik." Prees Malfoy zichzelf de hemel in. Hij gaf een sein aan de huiself en schoot omhoog. "Hey!" riep ik uit, waarna ik zoals gewoonlijk weer gelijk in het spel zat.

Na een paar uur gezocht te hebben vond ik de snaai. ik schoot er opaf met Malfoy op de hielen. Een paar minuten lang vlogen we zo verder. Totdat we ongeveer drie meter boven de grond vlogen. Malfoy zette een spurt in en beukte me van mijn bezem. Ik was wel vaker van mijn bezem gevallen maar nog nooit geduwd. gelukkig was het gras zacht en de afstand klein. Malfoy speelde nu wel een gevaarlijk spel. Niet het zwekballen zelf,maar het duwen. Zelf was ik niet zo gemeen. Vandaar dat ik niet achter Malfoy aanging maar achter de snaai. Ik moest en zou winnen! Ik nam een aanloop, sprong op mijn bezem, vloog omhoog en maakte een duikvlucht naar de snaai. Er was een grote kans dat ik te pletter storten maar dat risico nam ik. Ik, greep, ving en remde af. IK HAD DE SNAAI! En het mooiste van alles was dat ik hem voor Malfoys ogen had weggekaapt. Zonder dat Malfoy het zag stopte ik het balletje in mijn jaszak en deed de rist dicht. Hij zou nog veel last hebben van een bepaald rondvliegend balletje vannacht.




Als jullie iets weten hoe ik verdermoet dan hoor ik dat graag. Ik heb namenlijk een beetje weinig inspi meer!!!! het ging net zo snel weg als dat het kwam!!!
Dus geef me plzz tips ofzoo.
Een reactie alleen al is goed. Ik word daar altijd zo blij van!!

Reageer (6)

  • JohnSmith

    "Haaaaai oma. Ik ga winnen van Malfoy!!!" OMFG

    1 decennium geleden
  • HorrorxHoran

    lol Bella huilt

    1 decennium geleden
  • FearlessLove

    snel verder?

    1 decennium geleden
  • fijota

    P.S. Meteen abotje ;)

    1 decennium geleden
  • fijota

    Aaw, arme Dracooo
    Voldie potter niet vermoorden? Wauw... Een wonder x'D
    Snel verder hoor!
    Ik lag echt helemaal plat bij deze zin :
    "Haaaaai oma. Ik ga winnen van Malfoy!!!" Riep ik naar haar.

    Echt ge-ni-aal!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen