damens en ik geloof geen heren,
het gaat een beetje sloom. ik heb 3 keer Quizlet op staan en een keer hotmail en nog een scherm voor plaatjes, dus ikke een beetje sloom gaan xD

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • Fennec

    hoezo normale eline pov en super edward pov?
    Eline pov is great!

    1 decennium geleden
  • SpookyxBitch

    there gonna be friends:P

    1 decennium geleden
  • MeLovesMusic

    ''Oh well. Ik moet hem maar eens opelijk bedanken voor mij aanvallen en zijn reactie opnemen en op youtube zetten. Als ik het overleef..'' Gott zij heeft grote *grinnikt een keertje* plannen met Edward zeg. x'D. ''De sfeer was het hele uur prima. alsof we elkaar nooi hebben gehaat, benieuwd hoe moeilijk Edward het met mij heeft.'' Nou, heel moeilijk dus. Gelukkig (voor Edward dan) is Eline niet degene die hier gedachtes kan lezen. Anders had ze vast allang door gehad dat de Cullens niet op een of andere mysterieuse wijze normaal waren geworden, en zowaar vriendelijk. Maar dat Edward alles op heeft gezet, om Bella blij en gelukkig te houden/maken. Tssk, Eddie o Eddie toch. Doe toch eens een keertje écht normaal en geméénd vriendelijk. *Kucht.* Like, voor de verandering dus. x'D. Hahaha.

    1 decennium geleden
  • Incerto

    eline moet aar jacob gaan daar is et lekker warm :p

    snel verder <3

    xx

    1 decennium geleden
  • zottie

    SNEL verder
    xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen