ik begin te geloven dat mijn twillight addiction best extreem word, ik wou bijna op een toets in plaats van mijn naam Twilight schrijven O.O
En dat zelfde bij mijn wachtwoord van msn xD
Dat is dus niet Twilight xD (Wat wel handig zou zijn :X)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • SpookyxBitch

    hahah

    grappig

    sie je het voor je Edward (L) Eline

    hahah dies grappig

    1 decennium geleden
  • MissBlackx3

    Super <3
    snel verder

    1 decennium geleden
  • MeLovesMusic

    ''Ik begin te geloven dat mijn Twillight addiction best extreem word, ik wou bijna op een toets in plaats van mijn naam Twilight schrijven. O.O En dat zelfde bij mijn wachtwoord van msn. Dat is dus niet Twilight (Wat wel handig zou zijn).'' He verduveld. Anders kon ik je msn op. He wacht, wat ís je msn eigenlijk.. *Kijkt droog.* Hmm let niet op mij, terwijl ik inbraak-plannen smeed.. Grapje. x´D.
    ´´Ik gilde eventjes uit verbazing. Ik had de bal echt hard geslagen, en dat voelde ik. Emmett vond het vrij geniaal en moest zich een ongeluk lachen. Rosalie zei dat het háár plan was. En Carlisle vond het zwaar onverandwoordelijk om een mens zo hard een bal aan te gooien. Desondanks was hij onder de indruk. Net als ik.´´ Ofcourse is ze zelf onder de indruk. Deze zag ze zeker wéten niet aan komen. Niemand neit eigenlijk. x´d. En ja, het is logisch dat je zoiets voelt. Het is niet alsof ze het iedere dag doet, of ùberháúpt ooit eerder heeft gedaan. Ik zie Emmett daar trouwens zich al helemaal een breuk om lachen, en dan Rosalie die het weer lekker zelf voldaan háár idee noemt. Hahaha. Ideaal. x´D. Ik zie haar -Eline dan he- daar trouwens ook echt voor aan, omdat een gilletje van verbazing te slaken. Gott ze bestáát niet eens in het echt, dus Jolieke hou je klep. Ja mammie. x´D.
    ''Fluit fluit fluit. Edward, als je niks zegt over mijn temperatuur de afgelope dagen krijg je een koekje. Oja, Vampieren eten niet. (Ze zuigen bloed, maar het mijne is meer een straf dan een beloning.) Oke, Als je niks zegt dan.. doe ik lief tegen je. Dat allemaal had ik hardop gedacht. Edward Stak een duim naar me op als teken van Ok. ANEEE. Ik had mijn Hoofd moeten houden. Ik moet lief doen tegen Edward. *Geniaal plan.* Als ik nou zo lief doe, té lief, en dat vraagt Bella me gewoon of ik iets minder close wil doen tegen haar vriendje. Serieus. Ik moet even oppassen met mijn gedachtes. Ik vind mijn gedachtes met de dag verontrustender worden, en daar is Edward het vast mee eens.'' Echt zo, fluit fluit fluit. Yeah sure, super onschuldig hoor. Uhu. Not. x´D. Gott ze heeft echt meer als genoeg fantasie. (Koekiieee!) En als ik zeg ze, bedoel ik dus Eline, maar eigenlijk jou, de maakster dus weer. Gehehe. x´D. Ik vind het een geniaal plan, nep-aardig doen tegen Eddie. I mean, ze was het toch al een soort-van van plan. Voor Bella welliswaar dan, maar toch. En nu heeft ze een reden om aardig te doen. Soort van. Of madama ´t ook echt gaat doen (én volhouden), dat is 2 natuurlijk. Maar goed.
    Back to the point, verder please.
    En ja, stukjes citeren is mijn nieuwe hobby. Vraag me niet hoe ik daar zo ineens bij kom, maar oké. You like? x´D. I certainly do like it. Hahaha. ^^.

    1 decennium geleden
  • MearaLilith

    wahahahahaha..Wat is ze toch weer snugger-_-'xD

    VERDERR!!!

    xXxXx

    1 decennium geleden
  • BornForThis

    Snel Verder <33
    Haha Echt ? (lol)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen